Магістри юридичного факультету представили свої наукові дослідження

21 жовтня 2019 року
     18 жовтня 2019 року на юридичному факультеті пройшла постерна презентація магістерських робіт студентів спеціальності «Право» (випускаюча кафедра адміністративного та фінансового права).

     Основою доповідей студентів була постерна презентація. Мета – перевірка змісту виконаних досліджень на відповідність встановленим вимогам, обраній темі роботи, практична значущість та алгоритм проведення магістерських досліджень. Така презентація є важливим етапом підготовки магістрів, своєрідним передзахистом випускної магістерської роботи. Постерні презентації у нашому університеті слугують додатковим важелем у виявленні недоліків та недопрацювань, що наявні у магістерських роборах, та дають можливість своєчасно усунути їх до власне передзахисту робіт. Окрім того, юрист має вміло довести до аудиторії свою правову думку і переконати слухачів у правильності своєї позиції.

     Увагу студентів звернули на вимоги університету по формі та змісту магістерських робіт, особливості юридичних текстів стосовно перевірки на плагіат і терміни здачі робіт на кафедру. До обговорення питань представлених магістерських робіт долучилися викладачі кафедр юридичного факультету, які були присутні на презентації, що дало плідну і змістовну дискусію.

     Проблематика магістерських робіт, що презунтувалися студентами, носила актуальний та цікавий для суспільства зміст. В умовах значних суспільно-політичних змін у державі та суспільстві, стратегічно важливим є належне нормативно-правове забезпечення таких процесів, розробка правових концепцій та проектів нормативно-правових актів, які б з одного боку відповідали сучасним суспільно-економічним і політичним реаліям, з іншого – були конституційними. Саме така цікава проблематика і розглядалася на постерних презентаціях магістрантів кафедри адміністративного та фінансового права.

Володимир Курило,
завідувач кафедри адміністративного та фінансового права

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook