СТРІЛЕЦЬ ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ

Професор кафедри
СТРІЛЕЦЬ ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ

Тел.: 527-81-16

Електронна пошта: [email protected]

Доктор історичних наук, кандидат юридичних наук, професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук.
 
 

Закінчив історичний факультет Полтавського державного педагогічного інституту імені В. Г. Короленка в 1985 р., спеціальність «історія», диплом з відзнакою.
Закінчив Національний університет біоресурсів і природокористування України, магістр з міжнародних відносин, суспільних комунікацій та регіональних студій, 2022 р., диплом з відзнакою.
Дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата історичних наук на тему «Державотворча діяльність політичних партій України (1917 - 1920 рр.) » захистив у 1992 р.
Дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора історичних наук на тему «Українська радикально-демократична партія: витоки, еволюція, діяльність (кінець ХІХ століття – 1939 рік)» захистив у 2004 р.
Дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук «Революційні комітети Полтавської губернії (грудень 1919 – квітень 1920 рр.): історико-правове дослідження» захистив у 2014 р.

Автор понад 170 наукових та навчально-методичних праць. 

В університеті працює з 2019 р.
 
Читає лекції та проводить семінарські заняття з дисциплін «Міжнародні організації», «Історія української державності», «Соціологія», «Актуальні проблеми історичного дослідження».
 
 
Профілі у соціальних та наукових мережах 
 
          

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook