Науковці з України розповіли про нові розробки та досягення на міжнародному конгресі в Польщі

10 вересня 2019 року
Wroclaw, Poland

 Завершився перший пленарний день ХІХ міжнародного конгресу "Гігієна тварин як фундамент єдиного здоров'я та благополуччя для покращення біозахисту", що відбувається у Вроцлаві (Польща) в Природничому університеті.

.

Церемонію відкриття конгресу розпочав Себастьян Опалінскі. З вітальними словами до учасників звернулись ректор університету Тадеуш Тржізка, представник міжнародного епізоотичного бюро Томас Грундік, професор Роман Колач та президент Міжнародної асоціації гігієни тварин професор Джо Хартунг.

Від Української сторони були присутні представники НУБіП України, співробітники кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька доцент Кучерук Марія та асистент Димко Роман, які отримали запрошення та стипендію професора Колача.

 

Учасники з більш ніж двадцяти країн світу прослухали та взяли участь у активному обговоренні доповідей щодо здоров'я тварин та епізоотичної ситуації в світі, шляхів зниження рівня захворюваності тварин та бактеріальних і вірусних загроз у тваринництві.

Значну зацікавленість проявили учасники конгресу до доповіді науковців з України щодо органічного птахівництва та досліджень проведених докторантом, к.вет.н., доц Кучерук Марією в умовах кількох органічних господарств. 

    

 

 

Відбулися перемовини щодо можливостей співпраці та шляхів кооперації з представниками Індії, Словаччини, ОАЕ, Німеччини, Білорусі, Росії, Польщі.

З приємністю отримали Димко Роман та Кучерук Марія сертифікати учасників цього важливого та цікавого заходу.

  

  

Попереду ще два дні секційних засідань, що є чудовою можливістю для обміну досвідом та передовими розробками, напрацюваннями.

А прогулянка вечірнім Вроцлавом і концерт класичної музики в ратуші, на центральній площі міста, що був спланований організаторами  - сприяли зближенню та дружньому спілкуванню колег-науковців з різних куточків світу. 

доц. Кучерук Марія

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook