Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження зміцнює матеріально-технічну базу навчальних лабораторій

24 липня 2019 року

  Якість набору вступників і підготовки фахівців у закладі вищої освіти пов’язана з кадровим потенціалом і рівнем сучасності матеріально-технічної бази навчальних і наукових лабораторій.

  Протягом весіннього та літнього періодів у навчально-науковому інституті енергетики, автоматики і енергозбереження окрім робіт з капітального ремонту даху та фарбування і оздоблення стін проведена велика робота з ремонту навчальних приміщень та модернізації лабораторій кафедр фізики та автоматики і робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка.

   Колектив інституту висловлює велику вдячність ректору Станіславу Ніколаєнку та ректорату за надану фінансову, технічну і організаційну допомогу.

  Вкладом колективів кафедр у цю важливу справу стали внутрішні ремонтні роботи та виготовлення спеціалізованих навчальних стендів. Фінансова допомога університету кафедрі фізики втілилась у створення супер-сучасної навчальної лабораторії для циклу робіт з електромагнетизму (завідувач Володимир Бойко).

    Проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша відвідав представлені до введення у навчальний процес оновлені лабораторії, одночасно на нараді з завідувачами кафедр інституту провели детальний аналіз вступної компанії та визначили актуальні і пріоритетні напрями розвитку навчальних і наукових лабораторій.

    Кафедра автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка (завідувач професор Віталій Лисенко) цього року виконала ремонт всіх приміщень, а лауреат Премії Президента України серед молодих вчених доцент Тарас Лендел представив виготовлені ним надскладні лабораторні стенди.

 

 
Володимир Козирський,
директор інституту
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook