Каріна Шуригіна з Вінничини: «Мрію навчатися в НУБіП України і отримати якісну освіту на спеціальності «Туризм»

22 червня 2019 року
  • Розкажіть, будь-ласка, про себе…

     — Мене звуть Каріна Шуригіна. Я закінчила Гайсинську СЗШ I-III ступенів № 4. Захоплююся вивченням географії та іноземних мов, люблю подорожувати, розробляти маршрути екскурсій, займаюсь спортом, малюю, співаю.

  • Чому Ви обрали спеціальність «Туризм»?

     — На мою думку, спеціальність «Туризм» є дуже популярною і трендовою на ринку праці та має гарні перспективи щодо працевлаштування. Моя майбутня професія ще й найперспективніша, одна із найбільш оплачуваних і дає можливість відвідати багато країн.

  • Які переваги НУБіП України стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     — Переглянувши сайти різних університетів, ознайомившись з інформацією, прочитавши відгуки студентів, неодноразово гуляючи в Ботанічному саду, стадіоні, пасіці, вибір зупинився саме на НУБіП України. Імпонує те, що НУБіП України входить у десятку кращих вишів «ТОП – 200 Україна». Подобається зручне розташування навчальних корпусів і гуртожитків, власний спортивний комплекс, а також можливості університету для інтелектуального розвитку. Саме тому перший пріоритет я віддаю Національному університету біоресурсів і природокористування України і спеціальності «Туризм».

  • Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?

     — Хочу здобути якісну освіту, вивчити декілька іноземних мов, поїхати на стажування за кордон, створити свою туристичну фірму, подорожувати і об’їздити весь світ.

Розмовляла в.о. завідувача кафедри
аграрного консалтингу і туризму
Ірина Кудінова

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook