Студенти-енергетики – призери ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

23 травня 2019 року
     Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у супроводі професора Червінського Л.С. та доцента Радька І.П. взяли участь у II-гому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади серед студентів технічних (8 – ЗВО) та аграрних (10 – ЗВО) закладів вищої освіти зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (ОС «Бакалавр») та (ОС «Магістр»).

     Олімпіада проходила 15-17 травня 2019 року на базі Львівського національного аграрного університету, який було призначено базовим закладом вищої освіти для проведення цього заходу згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України № 1313 від 28 листопада 2018 року «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018-2019 н.р.».
     Цьогоріч у II-гому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади взяло участь більше 120 студентів із 18 закладів вищої освіти України.

     Олімпіада проводилася у два тури. Перший тур включав у себе теоретичні та практичні завдання, а другий комп’ютерне тестування рівня знань студентів. Завдання обох турів були сформульовані на базі робочих програм базових дисциплін спеціальності.

     Магістр Олександр Авраменко, керівником якого є професор кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Л.С. Червінський був нагороджений дипломом першого ступеня як переможець Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» ОС «Магістр».

     Окрім цього, за підсумками олімпіади наші студенти зайняли друге місце в командному заліку серед 18 ЗВО.

Іван Радько,
доцент кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook