VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні 2019»: підсумки та перспективи

15 травня 2019 року

Сьомий рік поспіль кафедра інформаційних систем приймає активну участь в організації та проведенні міжнародної науково-практичної конференції «Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні».

От і 15 травня 2019 року колектив кафедри був безпосередньо дотичний до всього дійства конференції. Вже зранку гостей конференції на реєстрації гостинно зустрічала старший лаборант кафедри Л. Шаптала. Далі, майже повним складом викладачі кафедри були присутні на пленарному засіданні конференції, де були презентовані цікаві та змістовні доповіді науковців факультету інформаційних технологій В. Лахна, Б. Голуб, Р. Басараба, І. Вороненко та гостей з факультету землевпорядкування і ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження І. Ковальчука і В. Лисенка.

А на секційному засіданні "Інформаційно-комунікаційні технології в поширенні знань" інтерес визвали доповіді викладачів кафедри інформаційних систем С. Силантьєва, В. Андрющенка та кафедри економічної кібернетики К. Тужик, та А. Скрипник. 

 

 

Проведена конференція ще раз підтвердила тренд актуальності вирішення питань впровадження інформаційних технологій в різних соціально-виробничих сферах.

Швиденко М.З., 
завідувач кафедри інформаційних систем 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook