Вітаємо переможців І етапу Фестивалю студентської науки – 2019 у НДІ технологій та якості продукції тваринництва НУБіП України

10 травня 2019 року

«Творчості, як і будь-якої діяльності, можна навчити»

Г. Альтшуллер

Згідно наказу в. о. ректора НУБіП України професора Станіслава Ніколаєнка № 342 від 08.04.2019 р., на базі факультету тваринництва та водних біоресурсів відбувся І етап «Фестивалю студентської науки – 2019» у НДІ технологій та якості продукції тваринництва.

VIIІ «Фестиваль студентської науки – 2019» – це щорічний традиційний захід, приурочений до дня Науки, організований Національним університетом біоресурсів і природокористування України, науково-дослідною частиною спільно з Спілкою молодих вчених, Радою аспірантів, Студентським науковим клубом. Серед 228 студентських наукових гуртків, які діють у НУБіП України, відбіркові комісії обирають кращі гуртки за досягненнями у навчальному році. Щороку боротьба за призові місця на науковому Фестивалі стає все гострішою.

Відкрив Фестиваль Іван Чумаченко, директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва. Він привітав учасників заходу, підкреслив важливу роль науково-дослідницької роботи студентів при підготовці молодого фахівця у навчальному процесі та побажав цікавих виступів, нових наукових звершень та плідної роботи.

Цього року старости 14 наукових гуртків від факультету тваринництва та водних біоресурсів і факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК презентували здобутки гуртка, звіт про його діяльність та стратегію розвитку на наступний рік.

 

До складу відбіркової комісії входили від Рад молодих вчених НУБіП України: Людмила Кондрасій, Леонора Адамчук, Ельвіна Старкова; Рад аспірантів: Марина Кощавка, Михайло Матвєєв, Олесандр Фарисей; Студентського наукового клубу: Артем Антонів, Анастасія Слегина.

За результатами оцінювання студентських наукових гуртків та підсумковою кількістю одержаних балів відбіркова комісія рекомендувала до участі у ІІ етапі «VІIІ Фестивалю студентської науки – 2019» від факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – гурток «Актуальні проблеми стандартизації та управління якістю та безпечністю продукції та виробництва в АПК» (25,13 балів з 30 можливих); від факультету тваринництва та водних біоресурсів – гурток «Іхтіологічний» (26,75 балів з 30 можливих).

 

Результати оцінювання гуртків НДІ технологій та якості продукції тваринництва

Назва гуртка

Бал

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

1

Гурток «Актуальні проблеми стандартизації та управління якістю та безпечністю продукції та виробництва в АПК»

25.13

2

Гурток «Інноваційні технології у харчовій промисловості»

22.37

3

Гурток «Дослідження якості м’яса та м’ясних продуктів»

21.87

Факультет тваринництва та водних біоресурсів

4

Гурток «Іхтіологічний»

26.75

5

Гурток «Планета тварин»

26.37

6

Гурток «Бджільництво»

26.00

7

Гурток «Гідробіологія»

24.85

8

Гурток «Рибництва»

24.85

9

Гурток «Технології виробництва яєць і м’яса птиці»

24.37

10

Гурток «Генетика тварин»

24.00

11

Гурток «Біотехнологія відтворення тварин»

22.25

12

Гурток «Онтогенез сільськогосподарських тварин»

21.00

13

Гурток «Розведення та селекція тварин»

20.75

14

Гурток «Декоративних гідробіоресурсів»

20.00

 

Вітаємо з успішними результатами студентів гуртків та бажаємо подальших наукових звершень!

Ельвіна Старкова, к. т. н., старший викладач,

голова Ради молодих вчених

факультету харчових технологій та

управління якістю продукції АПК

Леонора Адамчук, к. с.-г. н., доцент,

голова Ради молодих вчених

факультету тваринництва та водних біоресурсів

Михайло Матвєєв, голова Ради аспірантів  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook