Хімічний брейн-ринг - безкомпромісний батл серед студентів НУБіП України

8 травня 2019 року

8 травня в хімічній аудиторії відбувся справжній батл між  12  командами студентів трьох факультетів НУБіП України,  в якому перемогу могли здобути лише найерудованіші та найкмітливіші учасники.

Вони намагалися якомога швидше знайти відповіді на цікаві запитання ведучої – старшого викладача кафедри загальної, органічної та фізичної  хімії Ольга Кравченко.

 

 

Слідкувало за порядком та дотриманням правил інтелектуальної гри поважне журі: завідувач кафедри Лідія Ковшун, доценти Роман Жила та Надія Солод. У ході гри учасники команд продемонстрували знання з хімії, ерудицію, кмітливість та винахідливість, отримали гарний настрій та задоволення.

У цьому році перемогу здобула команда зі справжньою хімічною назвою «Сторожі формаліновії ванни»,

що представляла факультет ветеринарної медицини, яка у фінальному запеклому двобої лише на останньому запитанні випередила срібних призерів – команду «Реактив Фелінга» того ж факультету.

Ну а  бронзові нагороди виборола  команда факультету харчових технологій – «Food technologies», яка в матчі за третє місце обіграла ще одну команду факультету ветеринарної медицини - «Диванні експерти».

Звання глядацьких симпатій виборола команда з механікотехнологічного факультету - «Механік».

Переможці та призери отримали почесні дипломи. То ж наше свято знань успішно відбулося, а, спостерігаючи за азартом, кмітливістю, винахідливістю та ерудицією учасників, можемо стверджувати:

«Це було круто»!

 


Роман Жила,
доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії 

 


Учасники
Переможці
 ІІІ місце - Food technologies
І місце - Сторожі формаліновії ванни
ІІ місце - Реактив Фелінга
Звання глядацьких симпатій - Механік
Механік
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook