ВИСТУП МОЛОДИХ ВЧЕНИХ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК НА МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

23 березня 2012 року
м. Київ, Національний університет харчових технологій

      22-23 березня 2012 року в Національному університеті харчових технологій пройшла Міжнародна науково-технічна конференція «Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей», організована факультетом технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних університету. Участь у науковому заході взяли понад 100 науковців, аспірантів та молодих вчених, які мають результативні, сучасні та інноваційні експериментальні дослідження або впровадження у виробництво, а також спеціалістів галузі, які плідно займаються науково-практичною діяльністю з різних міст України та закордону : Києва, Полтави, Харкова, Тернополя, Сум, Львова, Одеси, Донецька, Білої Церкви, Сімферополя, Могильова (Республіка Білорусь), Познані (Польща), Пловдіва (Болгарія). 
     Аспірантка кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України Леонова Богдана представила доповідь на тему: «НУБІП України – стратегія розвитку “Від лану до столу”. В доповіді Леонова Б. представила результати фундаментальних комплексних досліджень, які пов′язані з реалізацією світових принципів,щодо споживання якісних та безпечних харчових продуктів. Основним інноваційним результатом – є перспектива виробництва екологічно безпечних м′ясних продуктів нового покоління та започаткування першого в Україні спеціалізованого екобренду. Результати доповіді викликали неабияке зацікавлення в аудиторії, було проведено жваве обговорення та наукову дискусію. Завершилась науково-практична конференція круглим столом, на якому були підведені підсумки роботи та продовжено обговорення результатів за чашкою кави.

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook