Сьогодні – студент, завтра – науковець

11 квітня 2019 року
11 квітня на базі коледжу відбулася VІІІ Міжвузівська науково-практична студентська конференція «Актуальні питання економіки, обліку та фінансів в Україні».
Із вступним словом до учасників конференції звернулася  в.о. директора коледжу Ільченко Н.В., яка наголосила на актуальності питань, винесених для обговорення на конференції, підкреслила значення науково-дослідної, пошукової роботи студентів для їх майбутнього навчання за освітніми ступенями бакалавра та магістра.
До організаційного комітету конференції надійшло 92 тези доповідей, представлених студентами з різних ЗВО України, серед яких:
- Національний університет біоресурсів і природокористування України та його відокремлені підрозділи:   «Бережанський агротехнічний коледж», «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової», «Боярський коледж екології і природних ресурсів», «Немішаївський агротехнічний коледж», «Ніжинський агротехнічний коледж», «Мукачівський аграрний коледж», ВСП «Рівненський коледж НУБіП України»;
- Економічний коледж ДВНЗ КНЕУ ім. Гетьмана;
- Бердичівський коледж промисловості, економіки та права; 
- Вінницький фінансово-економічний коледж КНТЕУ;
- ВСП «Мелітопольський коледж» ТДАТУ;
- Житомирський агротехнічний коледж;
- Лубенський фінансово-економічний коледж;
- Ірпінський державний коледж економіки та права;
- Хмельницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ;
- Харківський коледж архітектури, будівництва та дизайну.
            Завжди приємно зустрічати у стінах коледжу колишніх випускників навчального закладу. Так, на конференцію завітали  Дарія Смоляр, Сніжана Безух, Валерія Охай,  Карина Шиян – випускники коледжу, а нині – студенти НУБіП України.
Доповідачі звернули увагу на основні проблеми фінансового та банківського забезпечення господарської діяльності, методології бухгалтерського обліку і податкового регулювання, страхового захисту підприємств.  Учасники конференції оцінили сучасні виклики на шляху до реформування економіки, фінансів і страхування,  узагальнили існуючу практику ведення бухгалтерського обліку, окреслили перспективи його подальшого розвитку в Україні.
Актуальні питання, висвітлені доповідачами,  сформульовані  висновки викликали жваву дискусію учасників конференції та отримали високу оцінку присутніх науково-педагогічних працівників.
 Вітаємо учасників конференції та бажаємо успіхів у подальших дослідженнях!
 
 
Вікторія Кошик, в.о. завідувача економічного відділення,
Лариса Гурська, голова циклової комісії фінансово-економічних

 та облікових дисциплін. 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook