Керівники та спеціалісти Держпродспоживслужби і регіональної служби ДВСКН на державному кордоні та транспорті підвищують кваліфікацію в НУБіП України

8 квітня 2019 року

 

З 8 квітня 2019 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на факультеті ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за напрямком «Керівники та спеціалісти Держпродспоживслужби і регіональної служби ДВСКН на державному кордоні та транспорті».


Перші заняття провели директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулаєць і декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський.
Лекція Марії Михайлівни на тему «Освіта дорослих: реалізація освітніх програм та послуг в системі післядипломної освіти» викликала жваву дискусію.

У форматі запитання-відповідь Марія Михайлівна провела профорієнтаційну роботу, зокрема розповіла про можливість вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та представив магістерські програми які функціонують в ННІ післядипломної освіти.

У лекції Миколи Цвіліховського тему «Перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні, як фактор забезпечення здоров'я нації в умовах глобалізації світової економіки» були представлені основні виклики та труднощі ветеринарної професії на найближчі 10 років. Найбільше обговорення викликали основні аспекти європейської освітньої стратегії проектування ветеринарного профілю, визначеного потребами ринку.

Після заняття Микола Іванович презентував спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», за якими ведеться підготовка на факультеті ветеринарної медицини.


Відповідальний за післядипломну освіту на факультеті ветеринарної медицини Григорій Бойко продемонстрував можливості НУБіП України щодо післядипломної освіти фахівців ветеринарної медицини як державних, так і приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти.

Григорій Бойко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook