Студенти факультету землевпорядкування показують гарні результати на чемпіонаті з боксу

2 квітня 2019, 10:15

З 14 по 16 березня у Національному Університеті Фізичного Виховання і Спорту України пройшов чемпіонат міста Києва з боксу, у якому брали участь близько 100 учасників, серед яких були студенти 1го курсу факультету землевпорядкування Андрій Бірюков, Влад Теслюк та Влад Динник.


Андрій Бірюков зайняв третє місце в категорії до 56 кг, Влад Теслюк зайняв також третє місце, але в категорії до 69 кг, а ось Влад Динник показав гарний результат у категорії 81 кг.
Чемпіонат був проведений в пам`ять заслуженого тренера А.Я. Давиденко, тож учасники не тільки змагалися між собою, але й вшанували пам`ять свого наставника.


-Чи сподобалося тобі приймати участь у чемпіонаті ? Якщо да, то чим саме?
-Авжеж, сподобалося. Я спробував свої сили, зрозумів, де роблю помилки, та в чому треба удосконалювати свою техніку. Це був не абиякий досвід. – каже Андрій Бірюков.


-Ти давно займаєшься боксом? Чому саме цей вид спорту?
- Не так давно, але це захоплює. Бокс - це дисцпліна та контроль емоцій. Після напруженого дня досить тільки прийти на тренування і я вже почуваю себе на своєму місці, сповненим енергією.


-Чи спостерігаєш ти за новачками? Чи передаєш їм свій невеликий, але все ж таки, досвід?
-Так, звісно. Мене дуже багато хлопців просять разом з ними відпрацювати деякі техніки нанесення ударів, і це дуже приємно, що зі мною радяться. Це значить, що я рухаюсь у правильному напрямку.


Вітаємо хлопців та їх особистих тренерів з вдалим виступом та бажаємо наступних перемог!

 

 

Анастасія Матейченко, 

студентка факультету землевпорядкування
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook