Семінар-тренінг "Підвищення ефективності запобігання, виявлення, реагування та гасіння лісових пожеж. Підготовка до пожежонебезпечного періоду" (анонс)

5 квітня 2019 року
с. Дзвінкове, Васильківський р-н, Київська обл.

5 квітня 2019 р. на базі Дзвінківського навчально-науково-виробничого центру ВП НУБіП України "Боярська лісова дослідна станція" відбудеться семінар-тренінг для представників лісової охорони та добровільної пожежної охорони лісових пожежних станцій Боярської ЛДС щодо "Підвищення ефективності запобігання, виявлення, реагування та гасіння лісових пожеж. Підготовка до пожежонебезпечного періоду".

Мета семінару-тренінгу - покращення теоретичного та практичного рівня дій лісових пожежників та керівників гасіння щодо організації охорони лісів від пожеж, безпечного гасіння, прогнозування поведінки пожежі на основі оцінки погодних умов, вибору стратегії та тактики гасіння пожежі.

Організатори: Регіональний Східноєвропейський центр моніторингу пожеж, ННІ лісового та садово-паркового господарства НУБіП України та ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція».

 

З програмою заходу можна ознайомитися за посиланням: 

sites/default/files/u259/programa_treningu_05.03.19_boyarska_lds_v2.pdf

 

 

Василь Гуменюк, доцент кафедри лісівництва, 
співробітник Регіонального Східноєвропейського 
центру моніторингу пожеж
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook