Вчена рада Бережанського агротехнічного інституту одноголосно висунула кандидатуру Станіслава Ніколаєнка на посаду ректора НУБіП України

1 квітня 2019 року

IMG 9510 min29 березня 2019 року відбулося чергове засідання Вченої ради ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут», на якому директор Мирон Жибак підсумував роботу вишу за останній місяць, а також визначив завдання на найближчий період, зокрема, закцентував увагу на активізації підготовки до святкування 60-ти річчя ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» - «Бережанський агротехнічний коледж». Значна увага була зосереджена на забезпечення якості освітнього процесу, активізацію наукової діяльності та проведення системної профорієнтаційної роботи.


Наступними питаннями порядку денного були: стан справ та напрямки розвитку кафедри інформаційних технологій та вищої математики, організація та перспективи освітнього процесу на факультеті агроінженерії, участь НПП у підготовці студентів до олімпіад та стан студентської наукової роботи у навчальному закладі.

IMG 9512 minIMG 9521 min

На завершення засідання Вченої ради Мирон Миколайович проінформував про заходи щодо організації та проведенні виборів ректора НУБіП України, а також ознайомив присутніх з основними тезами звіту ректора, який був заслуханий 27 березня 2019 р. на конференції трудового колективу університету.

IMG 9541 min

Беручи до уваги значні досягнення та стрімкий ріст університету під керівництвом Станіслава Ніколаєнка, а також, враховуючи його значну підтримку та допомогу щодо розвитку нашого інституту, Вчена рада ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» одноголосно підтримала рішення колективу НУБіП висунути  кандидатуру члена-кореспондента Національної академії педагогічних наук України, доктора педагогічних наук, професора Ніколаєнка Станіслава Миколайовича на заміщення вакантної посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Степанія Білик

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook