Гуманітарно-педагогічний факультет гостинно відчиняє двері випускникам шкіл

28 березня 2019 року
НУБіП України

  У Національному університету біоресурсів і природокористування України є прекрасна традиція – День відкритих дверей для випускників шкіл. Щороку наша alma mater гостинно відчиняє свої двері, аби привітати майбутніх абітурієнтів і запросити їх вступити до лав студентства університету. Традиція Дня відкритих дверей має тривалу історію; цьогоріч 28 березня до НУБіПУ з’їхались випускники не лише з Києва та Київської області, а й з інших регіонів України.

На вході випускників шкіл, їх вчителів та батьків  радо зустрічали студенти університету. Вони допомагали знайти необхідні аудиторії, консультували та просто дружньо спілкувалися з майбутніми абітурієнтами.

Майбутніх випускників шкіл, їх вчителів і батьків на гуманітарно-педагогічному факультеті радо вітали  завідувачі кафедр, науково-педагогічні працівники факультету, студенти, які супроводжували молодих людей до аудиторії, консультували та просто дружно спілкувалися з майбутніми абітурієнтами.

З вітальним словом до гостей звернулася доктор філологічних наук, професор Харченко Світлана Василівна. Вона познайомила слухачів із структурою факультету та розповіла про можливості й переваги навчання в НУБіП України.

Випускники шкіл дізналися про спеціальності, за якими здійснюється навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті: «Міжнародні відносини», «Професійна освіта», «Філологія», «Психологія», «Соціальна робота», «Журналістика», «Інформаційні технології в освіті», «Управління персоналом», «Соціально-психологічна реабілітація»; про програми подвійних дипломів; безкоштовні стажування закордоном; можливість отримати дві вищі освіти навчаючись одночасно на різних факультетах; було акцентовано на перевагах поглибленого вивчення іноземних мов і можливостях творчого та спортивного розвитку кожного студента.

 

Свято продовжилось у актовій залі, де відбулась зустріч майбутніх абітурієнтів із ректором НУБіП України – доктором педагогічних наук, професором, член-кореспондентом Національної академії педагогічних наук України Ніколаєнком Станіславом Миколайовичем. Під час зустрічі випускники шкіл мали прекрасну нагоду ще більше дізнатися про НУБіП України: славну історію університету; видатних його випускників; структуру навчального закладу; про рейтинг НУБіПУ в ТОП 200 університетів України і його міжнародний рейтинг, та, зрештою, визначитися з майбутньою професію.

 

З майбутнім фахом – журналістика – уже визначилися Антоненко Марія (гімназія №123, м. Київ), Крикун Антоній (Великокарашинська ЗОШ I-III ступенів, Київська обл.), Приходько Лілія (ЗОШ №81 I-III ступенів, м. Київ),  Руденко Богдана (ЗОШ №2 I-III ступенів, м. Лубни), Ярош Дарина (гімназія №123, м. Київ), Бердник Вероніка (спеціалізована школа №254, Київська обл.), Колеснік Анастасія (ЗОШ №64 I-III ступенів, м. Краматорськ). Зацікавлені спеціальністю «Журналістика» молоді люди відвідали базову кафедру, де в дружній, теплій обстановці з ними поспілкувалися викладачі кафедри журналістики та мовної комунікації, та відповіли на всі їх питання.

 
 

Ми раді вітати в нашому домі, адже НУБіП є для нас саме домом, усіх гостей, та сподіваємося, що вони приєднаються до нашої родини – студентства спеціальності «Журналістика».

Студентка 1 курсу спеціальності «Журналістика»
Катерина Михайлюк
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook