На факультеті конструювання та дизайну пройшла наукова студентська конференція

28 березня 2019 року

 27-28 березня на факультеті конструювання та дизайну пройшла 73-а всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Наукові здобутки студентів у дослідженнях технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн».

Валентин Рева розповів про відомих виробників сільськогосподарської техніки України та проаналізував сучасні тренди у її виробництві.

Андрій Поночовний представив доповідь на англійській мові. Вона стосувалась технології виробництва виливків в разові ливарні форми. Андрій провів аналіз етапів технології та пояснив їх сутність.

Оксана Породько та Тамара Цілімецька розповіли про графічні і графоаналітичні способи уточнення координат місцезнаходження об’єкта за даними космічної навігації. Доповідь була підготовлена на основі наукової роботи, яка буде представлена на другому етапі конкурсу студентських наукових робіт, що відбудеться у кінці квітня. Побажаємо нашим студенткам успіхів у цьому конкурсі!

Студент Микола Лавринович доповів про періодичні балки, як елементи віброзахисту в будівництві промислових споруд. Результати, які представив Микола дозволяють за рахунок структурних властивостей споруд виконати їх віброзахист.

Михайло Уманський у своїй доповіді проаналізував питання інвестування аграрного виробника. Основний акцент доповідач зробив на державні програми інвестування та навів деякі статистичні дані. Ця доповідь викликала жваве обговорення, що свідчить про актуальність теми.

Староста групи магістрів-будівельників Заверуха Роман розповів про методи визначення фактичного стану димоходів. Цю доповідь Роман представив на англійській мові.

Про вплив мікроструктурних добавок ванадію на покращення пластичних характеристик арматурного прокату доповідав Олексійко Олександр. Він відмітив, що представлені результати є лише незначним фрагментом досліджень впливу хімічних добавок на характеристики сталей.

Всі представлені студентами наукові результати були оригінальними і цікавими.

Сьогодні конференція продовжить роботу у форматі секційних засідань, на яких будуть обговорені питання: надійності техніки і ремонтно-технологічного обладнання, нарисної геометрії та комп’ютерної графіки і дизайну, сучасних проблем механіки, сучасних технологій виробництва металів і конструкцій, конструювання машин та обладнання, будівельних матеріалів та проектування сучасних будівель і споруд.

Побажаємо всім учасникам конференції успіхів та натхнення у подальшій науковій роботі!

 

 

Заступник декана з наукової роботи

Юрій Ромасевич

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook