Футзальна нічия дружніх вишів

28 березня 2019 року
     У понеділок, 25 березня, в спортивному комплексі Національного університету харчових технологій у рамках змагань Чемпіонату Києва серед чоловічих студентських команд ЗВО з футзалу відбувся матч між збірними командами Національного університету біоресурсів і природокористування України та Київського національного торговельно-економічного університету.

     Після поразки від наших хлопців в шостому турі, команда КНТЕУ дуже хотіла взяти реванш. Тому, видно було, що хлопці налаштувалися на гру і чинили серйозний опір нашій команді. Протягом тривалого часу збірна НУБіП України підбиралася до воріт суперника, але не могла прорвати захист і влучити у ворота. Натомість, наприкінці першого тайму, команда КНТЕУ, скориставшись помилкою нашого футзаліста, вийшла удвох проти одного захисника до наших воріт і влучила у дев’ятку, відкривши рахунок у поєдинку.

     Перший тайм так і завершився з рахунком 1:0 на користь КНТЕУ. Але наші хлопці і не думали здаватися, тому з перших же хвилин другого тайму вони кинулися в атаку, неодноразово пробиваючи по воротах суперника, та воротар КНТЕУ відбивав усі напади. Врешті-решт, за три хвилини до кінця матчу Богдан Кутовенко (юридичний факультет), обігравши захисника КНТЕУ, вийшов один на один з воротарем і влучив у ворота суперника, зрівнявши рахунок. Протягом останніх двох хвилин часу наші хлопці створили ще декілька гольових моментів біля воріт суперника, але влучити не змогли. М’яч вперто не хотів залітати у ворота, то влучав у воротаря, то у стійку.

     Матч завершився внічию, але це дало змогу збірній НУБіП України впевнено закріпитися на п’ятій сходинці турнірної таблиці і впритул підібратися до четвертої.

Микола Костенко
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічний факультет

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook