Прийнято участь в III Зимовій науковій школі для інтелектуально обдарованої учнівської молоді міста Славута

14 березня 2019 року

Доцент кафедри Андрій Блозва в складі колективу Національного університету біоресурсів і природокористування України 25 січня 2019 року взяв участь в роботі III Зимової наукової школи для інтелектуально обдарованої учнівської молоді у м. Славута Хмельницької області. Захід відбувся на базі Навчально-виховного комплексу "Спеціалізована загальноосвітня школа I-III ступенів, ліцей "Успіх" м.Славута.  

В роботі III Зимової наукової школи для інтелектуально обдарованої учнівської молоді взяли участь близько 200 учнів 9-11 класів з 10 шкіл міста Славута.
На відкритті учнівської школи був присутній міський голова Славути Василь Сидор, який привітав учасників, і подякував навчальним закладам що беруть участь в роботі школи.
Начальник управління освіти Ельміра Перепилиця також привітала учасників і розказала про розширення роботи школи. Цього року участь в роботі школи беруть 34 представники різних вищих навчальних закладів.
Подальша робота заходу продовжувалась в секційних засіданнях:
- Андрій Блозва, к.пед.н., доцент кафедри комп'ютерних мереж і систем виступив з темою «Виклики сучасного інформаційного суспільства в умовах сучасної кібербезпеки».
 
 

Разом із представниками НУБіП із школярами також спілкувалась студентка 1 курсу НУБіП спеціальності Журналістика Юлія Бухарова, яка сама родом із Славути і минулого року була присутня на цьому ж заході як учениця школи, а тепер студентка НУБіП України. Вона розповіла учням про університет зі сторони студентства.

Керівництву управління освіти та кращим учням за результатами роботи кожної секції було презентовано сувеніри з символікою НУбіП України.
На заході, під час спілкування з начальником управління освіти Ельмірою Перепилиця, було обговорено продовження співпраці між управлінням освіти міста Славута та НУБіП України, а також заплановано підписання угоди про співпрацю.
 

Дмитро Касаткін, доцент

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook