Баталії на міжнародному професійному змаганні Google Hash Code 2019 завершились успішно для НУБІП – команда університету увійшла до ТОП 40%!

4 березня 2019 року

У січні місяці 2019 року компанія Google погодила НУБІП у якості HUB «National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine» для участі у міжнародних професійних змаганнях Google Hash Code 2019.

Від НУБІП участь у цих міжнародних змаганнях приймала участь команда школи спортивного програмування НУБІП  – NUBIP_DEV.

Склад команди: Нікіта Гамаюнов – капітан команди, Ілля Сміян, Олександр Кучеренко, Владислав Лизогуб. Тренер: Силантьєв С.О.

На змагання, що відбулись 28 лютого 2019 в НУБіП України на факультеті інформаційних технологій вперше зареєструвались дві команди: NUBIP_DEV і SAvaGES - Київського національного університету ім. Т.Шевченка. До офіційних змагань всі команди учасники отримали тестове завдання. Обидві команди були допущені до змагань. Час проведення визначається компанією Google для всіх країн світу – для Київського часу – 19.30 – 23.30. Як завжди, для всіх міжнародних змагань, для підвищення конкуренції за 1 годину до завершення змагань відбувається «заморозка» всіх результатів. На момент «заморозки» результатів змагань, 4837 команд учасників змагань із різних країн світу (по Україні – 251 команда) відправляли власні розв’язки. За останню годину змагань кількість команд, що приймали участь у змаганнях і відправили власні результати рішення збільшилась майже на 50 відсотків – 6671 (по Україні - 385). Загальні результати міжнародних професійних змагань Google Hash Code 2019 можна знайти за посиланням: https://hashcodejudge.withgoogle.com/scoreboard  

Команда університету NUBIP_DEV увійшла до ТОП 40%  команд міжнародних змагань! 

 

Запрошуємо команди для участі на міжнародних професійних змаганнях Google Hash Code 2020! Підготовка до міжнародних змагань різного рівня здійснюється у Школі спортивного програмування НУБІП України.

Чекаємо на Вас! 

Силантьєв С.О., доцент кафедри інформаційних систем

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook