Артем Дерев'янник – переможець чемпіонату України з гирьового спорту серед студентів 2019 року

4 березня 2019, 13:34
м. Київ

     Молоде покоління студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України продовжує славетні традиції розвитку гирьового спорту в НУБіП України, серед яких багато майстрів спорту України, призерів чемпіонатів світу з гирьового спорту. На чемпіонаті України з гирьового спорту серед студентів 2019 року у змаганнях серед юнаків у ваговій категорії 75 кг золоту медаль завоював Артем Дерев'янник студент 1 курсу 3 групи агробіологічного факультету, зафіксувавши 83 підйоми двох гир вагою по 24 кг у поштовху і 130 підйомів у ривку у сумі лівою і правою рукою.

     10-й чемпіонат України з гирьового спорту серед студентів та серед юнаків і дівчат 2001-2003 року народження відбувся 22-24 лютого 2019 року. Змагання проводились у спортивному комплексі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця за правилами Федерації гирьового спорту України, які дещо відрізняються від офіційних правил змагань з гирьового спорту затверджених Союзом гирьового спорту України і Міністерством молоді та спорту України. Головний суддя змагань В. Щербина (м. Київ), професор Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. У чемпіонаті взяли участь понад 120 осіб із 12 областей України і міста Києва, у тому числі з Донецької і Луганської областей, які представляли 18 закладів вищої освіти України.

     Бажаємо нашим студентам успішних виступів на чемпіонаті України з гирьового спорту серед дорослих, молоді, юніорів і юніорок, який відбудеться 19-22 квітня 2019 року в місті Києві!

     А вже 13 березня 2019 року запрошуємо сильніших чоловіків нашого університету за змагання з гирьового спорту за програмою 62-ої спартакіади студентів НУБіП України, які відбудуться спортивному корпусі НУБіП України.


Григорій Береза,
старший викладач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету,
відповідальний за підготовку збірної команди НУБіП України з гирьового спорту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook