Кафедра теорії та історії держави і права та обговорення проблем юриспруденції у сучасному інформаційному просторі

4 березня 2019 року

1 березня 2019 року в Національному авіаційному університеті за участю провідних вітчизняних та зарубіжних фахівців у сфері права - вчених, дипломатичних структур, державних та громадських діячів, керівників та фахівців юридичних установ, суддів відбулася ІХ Міжнародна науково-практична конференція «Юриспруденція в сучасному інформаційному просторі».

 

Національний університет біоресурсів і природокористування України представляла доцент кафедри теорії та історії держави і права Хом′яченко Світлана.

 

Учасники конференції обговорили та визначили основні напрями та перспективи розвитку юридичної науки і практики в сучасному інформаційному просторі. Проблема реалізації права на інформацію стала предметом дискусій як науковців, законотворців, політиків так і представників дипломатичних структур.

 

Завдяки роботі конференції відбувся конструктивний діалог і обмін досягненнями, що є важливим кроком на шляху подолання кризових явищ у складний період реформування усіх сфер суспільного життя, який сприяє розвитку інформаційного простору.

 

Світлана Хом’яченко,

доцент кафедри теорії

та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook