ПІДСУМКИ ТИЖНЯ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИХ ДИСЦИПЛІН

25 лютого 2019 року

  Завершився тиждень циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін. Проведено цілий ряд заходів навчально-виховного змісту. Студенти переглянули події боротьби за українську незалежність початку XX століття, відвідавши кінопрем’єру «Крути 1918», доторкнулися до прекрасних літературних рядків світової класики, ставши учасниками поетичного вечора «Любов і музика єдині»,  покращили знання англійської мови, зігравши у квест «У пошуках скарбів», прийняли участь у конкурсі на кращий герб України до Дня Державного Герба, пригадали події Української революції Гідності ставши учасниками міського мітингу-реквієму та панахиди за загиблими борцями за українську незалежність в День Героїв Небесної Сотні та переглянувши художню стрічку «Гвардія», поглибили історичні знання, ставши учасниками «Великої історичної гри».

       Було проведено відкриті заняття із зарубіжної літератури (викладач Сидоренко Ю.О.) та всесвітньої історії (викладач Шевченко В.Г.)

       Також студенти прийняли участь у заходах обласного рівня: у регіональній конференції «Мова – основа нації, народу» – Конівненко Костянтин та Шевченко Мілана, у ІІ історико-краєзнавчій конференції студентської молоді закладів вищої освіти Чернігівської області «Історія краю очима юних» – Кізім Анастасія.

       Підводячи підсумки тижня циклової комісії можна зробити висновок, що він був надзвичайно насиченим та продуктивним. Тематика заходів була цікавою, пізнавальною та пов'язаною з навчальним матеріалом.
 
Володимир Шевченко, голова циклової комісії
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook