З ПЕРЕМОГИ РОЗПОЧАЛИСЯ ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

1 березня 2019, 9:00

Волейбол — вид спорту, командна спортивна гра, в процесі якої дві команди змагаються на спеціальному майданчику, розділеному сіткою, прагнучи направити м'яч на сторону суперника так, щоб він приземлився на майданчику супротивника (добити до підлоги), або гравець команди, що захищається, припустився помилки. При цьому для організації нападу гравцям однієї команди дається не більше трьох торкань м'яча поспіль (на додаток до торкання на блоці).
28 лютого, у четвер, команда студентів факультету ветеринарної медицини взяла участь у спартакіаді студентів НУБіП України, де у волейбольній баталії протистояла команді юридичного факультету.


Наші хлопці продемонстрували неабияку майстерність і з легкістю обіграли противниеів з рахунком 2:0: перша партія закінчилася з рахунком 15:5, друга — 15:7 на користь нашої команди.

Вітаємо і дякуємо хлопцям за красиву гру, і бажаємо подальших перемог!
Вболівальникам дякуємо за підтримку команди і запрошуємо на наступні ігри, щоб підтримки наших хлопців, які наступного разу зіграють проти студентів факультету конструювання та дизайну.

Вихователь ФВМ
Т. Савчук

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook