Навчання наставників академічних груп: традиційно гуманітарно-педагогічний факультет провів корисний семінар

14 лютого 2019, 9:01

07 лютого 2019 року викладачі гуманітарно-педагогічного факультету разом із Навчально-науковим центром виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України поділилися досвідом виховання всебічно розвиненої особистості.

 


Перед присутніми виступив Геннадій Ржевський, який висвітлив особливості організації виховної роботи наставників зі студентами НУБіП України. Доповідь викликала жваве обговорення та дискусію.

 


Доцент кафедри психології Ірина Мартинюк розповіла про дієві методи згуртування студентських груп. Доповідач звернула увагу на розвиток творчих здібностей студентів, проведення тренінгових занять, цікаві вправи, особливості взаємодії у групах та інші актуальні питання виховної роботи.
Наступна актуальна тема стосувалася методів запобігання булінгу в студентських групах. Доповідь, присвячену цій проблемі, представила доцент кафедри психології Людмила Омельченко. Вона ознайомила присутніх з причинами прояву агресії та методами їх запобігання. Дискусію викликала програма «Профілактики та подолання булінгу у закладах освіти», яку уклав Е. Воронцов. В її обговоренні активну участь взяли наставники академічних груп.
Дякуємо організаторами за змістовні доповіді та поради з організації повсякденної виховної роботи у студентських групах!

 

Богдана Ярова,
старший викладач кафедри геодезії та картографії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook