Спільний захід факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП з Асоціацією "Мясної галузі"
13 грудня 2018 року відбудеться засідання загальних зборів засновників Асоціації «М’ясної галузі» України та факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України. Напередодні зустрічі з Асоціацією «Мясної галузі» і факультетом був підписаний договір про співпрацю та спільні проекти.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ
ЗАСНОВНИКІВ АСОЦІАЦІЇ «М’ЯСНОЇ ГАЛУЗІ»
Місце: м.Київ, вул. Миколи Юнкерова, 20, Конгрес-готель «Пуща»
Дата: «13» грудня 2018 року.
Час: 10:00 год.
І ВСТУПНА ЧАСТИНА
10:00 – 10:45 – Ранкова кава. Реєстрація учасників.
10:45 – 10:55 – Вітальне слово Іван Чайківський
ІІ ОРГАНІЗАЦІЙНА ЧАСТИНА
10:55 – 11:00 – Порядок денний Загальних зборів засновників затверджений Протоколом №3 Ради Асоціації «М’ясної галузі» від 18.09.2018р. (згідно розділу III основної частини)
ІІІ ОСНОВНА ЧАСТИНА
11:00 – 11:15 – «Про діяльність факультету харчових технологій НУБіП України» - декан факультету, доктор технічних наук, професор, Академік АН вищої освіти України Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна
11:15 – 11:30 – «Сучасний стан технічного регулювання та управління безпечністю в м'ясній галузі»-спеціаліст зі стандартів Global GAP, доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Національного університету біоресурсів і природокористування України Слива Юлія Володимирівна
11:30 – 11:45 – «Можливості біогазової енергетики у галузі м’ясопереробки, досвід роботи європейських компаній з тваринними відходами після забою» Епштейн Юрій Михайлович
11:45 – 12:00 – «Відходи в доходи» Петер Мадсен
12:00 – 12:15 – «Інноваційна технологія переробки органічних відходів» Скорик Олександр Олексійович
12:15 – 12:30 – «Торгова площадка» Тарас Касьянов
12:30 – 12:45 – «Німецькі фахівці для підтримки Українського бізнесу - Служба Старших Експертів (SES)» Ральф Ловак
12:45 – 13:00 – Огляд інформаційно-аналітичного звіту ринку м’яса
14:00 – 14:30 – Звіт Асоціації «М’ясної галузі» перед засновниками за період у форматі: що зроблено; над чим працюємо тепер; що планується зробити ( Віталій Павлівський )
14:30 – 15:00 - Аналіз діяльності Асоціації «М’ясної галузі», зауваження, пропозиції, нові завдання, нові ідеї.
15:00 - 16:00 - Перелік питань для обговорення між учасниками :
1. Думки, пропозиції, щодо варіантів державної підтримки мясопереробної галузі. Визначитися із основними варіантами державної підтримки над якими у подальшому проводити роботу. Існуючі державні підтримки у агропромисловій галузі. Положення №107 від 07.02.2018
2. Проект закону №9443 від 10.11.2011 «Про внутрішню торгівлю». Співпрацю із ішшими галузевими асоціаціями.