Дисципліни кафедри

 

Кафедра забезпечує підготовку студентів з 31 навчальних дисциплін на 4-ох факультетах НУБіП України, зокрема:

  

 №

з.п.

Дисципліна
Спеціальність
1.
Процеси і апарати харчових виробництв
015.37 «Професійна освіта»
2.
Основи проектування
162 «Біотехнології та біоінженерія»
3.
Процеси і апарати біотехнічних виробництв
162 «Біотехнології та біоінженерія»
4.
Інформатика та інформаційні технології
181 «Харчові технології»
5.
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі
181 «Харчові технології»
6.
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі (стн)
181 «Харчові технології»
7.
Надійність обладнання галузі харчових виробництв (стн)
181 «Харчові технології»
8.
Надійність обладнання галузі харчових виробництв
181 «Харчові технології»
9.
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі
181 «Харчові технології»
10.
Основи промислового будівництва у рибо-переробній галузі
181 «Харчові технології»
11.
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі (стн)
181 «Харчові технології»
12.
Прикладна механіка
181 «Харчові технології»
13.
Прикладна механіка (стн)
181 «Харчові технології»
14.
Проектування підприємств м'ясопереробної галузі
181 «Харчові технології»
15.
Проектування підприємств м'ясопереробної галузі (стн)
181 «Харчові технології»
16.
Проектування підприємств рибопереробної галузі
181 «Харчові технології»
17.
Процеси і апарати харчових виробництв
181 «Харчові технології»
18.
Процеси і апарати харчових виробництв (стн)
181 «Харчові технології»
19.
Технологічне обладнання галузі
181 «Харчові технології»
20.
Технологічне обладнання галузі (стн)
181 «Харчові технології»
21.
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у харчових виробництвах
181 «Харчові технології»
22.
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі
181 «Харчові технології»
23.
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі
181 «Харчові технології»
24.
Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції
208 «Агроінженерія»
25.
Інформатика та інформаційні технології (ГЗ)
229 «Громадське здоров’я»
26.
Інформаційні технології в сфері громадського здоров'я (ГЗ)
229 «Громадське здоров’я»
27.
Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю
175 «Інформаційно – вимірювальні технології»
ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»
28.
Експлуатація технологічного обладнання
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
29.
Експлуатація технологічного обладнання
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
30.
Оптимізація виробничих процесів
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса»
31.
Оптимізація виробничих процесів
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»
32.
 
 
 

Назви факультетів та інститутів на яких ведеться навчання:  

1. факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

2. механіко-технологічний факультет

3. факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

4. гуманітарно-педагогічний факультет

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook