Дисципліни кафедри
Дисципліни кафедри
Кафедра забезпечує підготовку студентів з 30 навчальних дисциплін на 3 факультетах НУБіП України, зокрема:
дисципліна | Спеціальність |
1. Процеси та апарати біотехнічних виробництв | Бт |
2. Основи проектування | Бт |
3. Інформатика та інформаційні технології | ТПМ, ТПР |
4. Надійність обладнання галузі | ТПМ,ТПР |
5. Процеси та апарати харчових виробництв | ТПМ,ТПР |
6. Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі | ТПМ,ТПР |
7. Основи промислового будівництва у мясо-переробній галузі | ТПМ |
8. Основи промислового будівництва у рибо-переробній галузі | ТПР |
9. Основи промислового будівництва у закладах ресторанного господарства | ХТ |
10. Прикладна механіка | ТПМ, ТПР |
11.Технологічне обладнання галузі | ТПМ, ТПР |
12.Прикладна механіка | ХТ(с.т.) |
13.Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі | ХТ(с.т.) |
14.Процеси та апарати харчових виробництв | ХТ(с.т.) |
15.Фізико-хімічні і технічні основи холодильних процесів | ХТ(с.т.) |
16.Технологічне обладнання галузі | ХТ(с.т.) |
17.Надійність обладнання галузі | ХТ(с.т.) |
18.Основи промислового будівництва | ХТ(с.т.) |
19.Проектування підприємств з основами САПР | ХТ(с.т.) |
20.Фізико-хімічні і технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі | ТПР |
21.Проектування мясопереробних підприємств з основами САПР | ТПМ |
22.Проектування підприємств рибопереробної галузі | ТПР |
23.Фізико-хімічні і технічні основи холодильних процесів у м'ясопереробній галузі | ТПМ |
24.Інформаційні технології в сфері громадського здоров'я | ГЗ |
25.Інформатика та інформаційні технології | ГЗ |
26.Машини та обладнання для переробки та зберігання сільсько-господарської продукції | АІ |
27.Оптимізація виробничих процесів | МагТПМ,ТПР |
28.Експлуатація технологічного обладнання | МагТПМ |
29.Експлуатація технологічного обладнання | МагТПР |
30.Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю | МагЯСС |
Назви факультетів та інститутів на яких ведеться навчання:
1. факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК;
2. механіко-технологічний факультет
3. факультет захисту рослин, біотехнологій та екології