Дисципліни кафедри

Кафедра забезпечує підготовку студентів з 30 навчальних дисциплін на 4-ох факультетах НУБіП України, зокрема:

           ОС Бакалавр

 №
з.п.
Дисципліна
Спеціальність
1. Процеси і апарати харчових виробництв181 «Харчові технології»
2. Процеси і апарати харчових виробництв (стн)181 «Харчові технології»
3. Надійність обладнання галузі харчових виробництв
181 «Харчові технології»
4. Надійність обладнання галузі харчових виробництв (стн)181 «Харчові технології»
5. Прикладна механіка 181 «Харчові технології»
6. Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі181 «Харчові технології»
7. Технологічне обладнання галузі181 «Харчові технології» 
8. Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі 181 «Харчові технології» 
9. Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі 181 «Харчові технології» 
10. Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі 181 «Харчові технології» 
11. Основи промислового будівництва у рибо-переробній галузі 181 «Харчові технології» 
12. Проектування підприємств м'ясопереробної галузі 181 «Харчові технології» 
13. Проектування підприємств рибопереробної галузі181 «Харчові технології» 
14. Інформатика та інформаційні технологіїG13 «Харчові технології»
15. Інформатика та інформаційні технології (стн)G13 «Харчові технології»
16. Інформатика та інформаційні технології (ГЗ)І9 «Громадське здоров’я»
17. Інформаційні технології в сфері громадського здоров'я (ГЗ)229 «Громадське здоров’я»
18. Основи проектування162 «Біотехнології та біоінженерія»
19. Процеси і апарати біотехнічних виробництв162 «Біотехнології та біоінженерія»
20. Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції208 «Агроінженерія»
21. Процеси і апарати харчових виробництв015.37 «Професійна освіта»
22. Технологічне обладнання харчової галузі015.37 «Професійна освіта»

 

       ОС Магістр 

 №
з.п.
Дисципліна
Спеціальність
1. 
Експлуатація технологічного обладнання
 
G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання,
консервування та переробки м’яса»
2. 
Експлуатація технологічного обладнання
G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та
переробки риби і морепродуктів»
3. 
Оптимізація виробничих процесів
G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання,
консервування та переробки м’яса»
4. 
Оптимізація виробничих процесів
G13 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та
переробки риби і морепродуктів»
5. 
Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання,
консервування та переробки м’яса»
6. 
Ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості
181 «Харчові технології»
ОП «Технології зберігання та
переробки водних біоресурсів»
7. 
Метрологія та метрологічне забезпечення
G6 «Інформаційно-вимірювальні технології»
8. Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю175 «Інформаційно – вимірювальні технології»
ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»
 
      Назви факультетів та інститутів на яких ведеться навчання:  

1. факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

2. факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

3. механіко-технологічний факультет

4. гуманітарно-педагогічний факультет

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook