Розвиток особистісного потенціалу студентів ФАМ в процесі навчання та відпочинку

7 грудня 2018 року

Було приємно завітати знову до офісу Групи Компаній UkrLandFarming PLC. Тут завжди нас зустрічають з посмішкою,  співробітники компанії  спілкуються з тобою так,  наче давно знайомі люди. 

Цього разу нас запросили стати учасниками корпоративного заходу – гри «Quiz», який було організовано для працівників компанії.

 

 

У грі взяли участь 9 команд, серед яких – дві  команди студентів та викладачів НУБіП України.

 

 

 

Нам дуже сподобалася грати – це  було весело і пізнавально. Гра була  емоційно насиченою,   запитання – оригінальні, а відповіді, на деякі  з них, –  досить  неочікувані.  Кожен з учасників в ході цієї гри міг оцінити свої знання з різних тем, вміння працювати в команді та швидко приймати колективні рішення, а також брати на себе відповідальність. Тут працювала вся команда, і результати залежали від роботи всієї команди.

 

 

 

Ми дуже раді, що маємо можливість разом з нашими викладачами  відвідувати Групу Компаній Ukrlandfarming PLC, і дякуємо  директору з управління персоналом Наталії Романенко та всім співробітникам департаменту з управління пероналом, які сприяють нашому розвитку, організовуючи різні зустрічі, проводячи семінари, тренінги та інші заходи.

 

 

Денис Нейковський, студент 4 курсу ФАМ

Катерина Тараненко, студентка магістратури ФАМ

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook