Обмін студентами та технології Smart farming – тема зустрічі ректора з колегами з Південної Кореї

24 листопада 2018 року

     Вже традиційно (втретє) посол Республіки Корея в Україні Янг-Гу ЛІ запросив колег з Корейського національного університету Гьонгсанг до нашого університету: професорів Сун-Кі КВОН (Dr. Soon-Ki KWON) (колишній Ректор університету) та Хьон Те КІМ (Dr. Hyeon Tae KIM). В рамках зустрічі з ректором Станіславом Ніколаєнко було домовлено про підписання Договору про співпрацю між університетами. Ректор звернув увагу гостей на основні напрямки освітньої та наукової роботи університету.

     Сун-Кі КВОН згадав що в часи його навчання в школі, вивчаючи географію запам’ятав, що Україна відзначалася як аграрна держава. Він також розповів про досвід співпраці корейського університету з великими корпораціями. Зокрема відзначив, що в Корейському Національному університеті Гьонгсанг започатковано лабораторію з вивченню освітлення LED лампами за сприяння компанії Samsung.

     Хьон Те КІМ (Dr. Hyeon Tae KIM) повідомив про свій досвід започаткування лабораторії по вивченню та впровадженню Smart farming. Створення лабораторії профінансовано урядом Кореї у 2017 році з терміном дії 10 років. Хьон Те КІМ (Dr. Hyeon Tae KIM) висловив бажання співпрацювати між університетами в частині обміну студентами та викладачами.

Олександр Лабенко
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook