ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ «ЕКОНОМІКИ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ»

12 жовтня 2018 року

11 жовтня 2018 р. на факультет «Економіки і природокористування» для участі у проведенні Дня відкритих дверей прибули випускники загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Рогатинського району Івано-Франківської області.

В актовій залі перед гостями виступив директор ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» д.е.н., професор Мирон Жибак. У своєму вітальному слові він подякував всім присутнім за виявлений інтерес до інституту, зробив короткий екскурс з його історії та сьогодення. Очільник вишу розповів майбутнім абітурієнтам про переваги навчання в інституті і на факультеті, про досягнення і набутки у науковій діяльності, міжнародних зв’язках.


Заступник директора з навчальної та навчально-методичної роботи к.т.н., доцент Степанія Білик, звертаючись до школярів, наголосила на важливості здобуття молодими людьми вищої освіти, відмітила, що це саме той фундамент, на якому будується майбутнє, формується кругозір і ерудиція, побажала гостям успішно здати ЗНО та запросила на навчання в інститут.

З презентацією факультету виступила декан к.е.н, доцент Любов Ярема. У своєму виступі вона акцентувала увагу на актуальності саме тих спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті. Також відмітила, що знання і професійні компетентності, які набуваються нашими студентами під час навчання на економічних спеціальностях, створюють всі умови для самореалізації в сучасному світі, забезпечують ключові основи для сучасного підприємця.

Як стати успішним вступником-2019 розповів відповідальний секретар приймальної комісії к.і.н., доцент Богдан Луговий.

Про унікальність спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті розповіли та представили презентації завідуючі випускових кафедр та науково-педагогічні працівники. Зокрема:

-     спеціальність «Економіка» - зав. кафедри економіки підприємства, к.е.н., доцент Ірина Гурська,

-     спеціальність «Облік і оподаткування» - зав. кафедри обліку і аудиту, к.е.н., доцент Світлана Герчанівська,

-     спеціальність «Менеджмент» - д.е.н., професор Світлана Судомир,

- спеціальність «Екологія» - старший викладач кафедри екології, охорони навколишнього середовища та збалансованого природокористування Жанна Мартиненко.

А далі відвідувачі ознайомилися із матеріальною базою, різноманіттям студентського, наукового життя, відвідали читальний зал та бібліотеку інституту. Гостям продемонстрували роботу Web-сайту інституту з доступом до розкладу занять, навчальних планів, інформації про успішність студентів.

В актовій залі перед гостями з невеликим концертом виступили учасники художньої самодіяльності.

Завершилася зустріч екскурсією у краєзнавчий музей, музей книги та по місту Бережани.

Сподіваємося, що наша відкритість допоможе майбутнім абітурієнтам визначитись із вибором вузу та спеціальності зокрема.

Ірина Стемковська, заступник декана
факультету «Економіки і природокористування» 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook