НУБіП України приймає всеукраїнські спортивні ігри серед студентів аграрних закладів вищої освіти

3 жовтня 2018 року

     2 жовтня 2018 року в спорткомплексі НУБіП України відбулося урочисте відкриття всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації, котрі відбуваються один раз на два роки. Ці масштабні змагання складаються з восьми етапів: баскетбол (чоловіки, жінки), боротьба вільна, волейбол (чоловіки, жінки), важка атлетика, гирьовий спорт, легкоатлетичний крос, футбол та настільний теніс. НУБіП України вже багато років є незмінним лідером цих змагань. В нашому університеті, з 2 по 4 жовтня, відбуватимуться змагання з баскетболу серед чоловічих і жіночих команд та важкої атлетики.

 

     Перший день змагань, 2 жовтня, для нашої баскетбольної команди став дуже успішним, жіноча збірна НУБіП України з великою перевагою переграла команду Ніжинського агротехнічного інституту. Наші дівчата дуже потужно розпочали гру і майже не дозволяли команді суперниць атакувати їх кільце. У підсумку, більш ніж переконлива перемога!

     Зовсім інша картина спостерігалася в іграх між чоловічими командами. Першими на баскетбольний майданчик вийшли збірні Ніжинського інституту та Уманського університету. Рівна та напружена гра точилася до четвертого періоду, команди по черзі брали перевагу на себе, та все ж, щільний пресинг та воля до перемоги допомогли збірній з міста Умані вибороти перемогу. Наступними в боротьбу вступили збірна НУБіП України та Ніжинського агротехнічного інституту. Наша збірна одразу перехопила ініціативу на себе та до кінця гри утримувала перевагу. В підсумку, перемога за господарями майданчика – 70:46!

     Другий день змагань, 3 жовтня. Продовження баскетбольних баталій. У першій грі зустрілися перша і друга жіночі команди НУБіП України, з рахунком 64:46 перемогла перша збірна команда НУБіП України.

     У другій грі на майданчику зійшлись чоловічі команди Уманського національного університету садівництва та НУБіП України. Перемогу святкувала команда НУБіП України з рахунком 75 : 33.

     3 жовтня розпочались змагання з важкої атлетики, 5 команд аграрних закладів вищої освіти змагаються в залі важкої атлетики. В особистому заліку змагання проходять серед чоловіків у 10 вагових категоріях і серед жінок у 10 вагових категоріях. До командного заліку ЗВО ідугь 6 кращих особистих результатів учасників команди.

  

Вітаємо учасників змагань та бажаємо перемогти найсильнішим!

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook