Екскурсія науковою бібліотекою

22 вересня 2018 року
Наукова бібліотека НУБіП

11 вересня 2018 року група ФЗР 1-1, разом з куратором Русланом Яковлєвим пройшли ознайомчу екскурсію бібліотеками 4 навчального корпусу. З цікавої розповіді завідуючого відділу комплектування, наукової обробки документів і організації каталогів Безуглої Тетяни Павлівни ми дізнались, що до складу наукової бібліотеки входять: 5 відділів кожен з яких виконує власну функцію. Всі відділи НБ є дуже важливими і цікавими (деякі з яких навіть гідні окремої статті на сайті університету, але зараз не про це).  

Під час екскурсії нас, студентів першого курсу спеціальності “захист і карантин рослин”, навчили користуватись, мабуть, найцікавішою частиною наукової бібліотеки, а саме електронним фондом. Також працівники бібліотеки провели екскурсію всіма відділами НБ, що знаходяться в 4 навчальному корпусі

Тепер детальніше про саму наукову бібліотеку НУБіП України. Вона містить собі близько мільйона примірників найцікавіших книг, підручників, журналів та газет які розміщені в 5 відділах та 5 філіях на території університету. Відділи комплектування, наукової обробки документів і організації каталогів, інформаційно-бібліографічний, інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення, обслуговування навчальною літературою, обслуговування науковою та художньою літературою- всі вони знаходяться в 4 навчальному корпусі і мають у своєму колективі лише найкращих працівників.

 

 

 

 

 

 

 

 

Також наукова бібліотека має ще 5 філій на території університету кожна з яких являє собою читальний зал в якому можна користуватись всім книжковим та електронним фондом наукової бібліотеки.

Хочемо сказати велике «Дякую» працівникам бібліотеки за те, що вони ознайомили та провели цікаву екскурсію бібліотекою університету.

 

Студентка ФЗРБ

1 курс «Захист рослин»

Стаценко Єлизавета

Фотографії Мірошниченка Михайла

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook