В НУБіП за новими знаннями прибули лікарі ветеринарної медицини

19 вересня 2018 року

     17 вересня відповідно до плану-графіку на базі факультету ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за трьома напрямками: «Керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби», «Керівники та спеціалісти регіональної служби ДВСКН на державному кордоні та транспорті», «Уповноважені (офіційні) лікарі ветеринарної медицини».

     Першого дня слухачів курсів приймав декан факультету Цвіліховський М.І. та відповідальний за післядипломну освіту Бойко Г.В.
     Микола Іванович провів лекцію «Перспективи ветеринарної освіти і науки в Україні як фактор забезпечення здоров'я нації в умовах глобалізації світової економіки».

     Слухачів ознайомили з новим освітнім курсом розвитку університету та перевагами навчання в НУБіП України. Наголошено, що факультет ветеринарної медицини веде підготовку за двома спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

     Потому мова йшла про основні виклики та труднощі ветеринарної професії на найближче десятиліття. Жваве обговорення викликали основні аспекти європейської освітньої стратегії проектування ветеринарного профілю, визначеного потребами ринку.

     Відповідальний за післядипломну освіту від факультету Бойко Г.В. закцентував на можливості комерційного стажування фахівців ветеринарної медицини як державних, так і приватних структур саме на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України. Крім того, наголошено на можливості вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми, які функціонують в ННІ післядипломної освіти.

     Адже НУБіП України – єдиний університет, що проводить післядипломну підготовку лікарів ветеринарної медицини за державним замовленням.

Цвіліховський М.І., Бойко Г.В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook