Відбулася урочиста посвята в студенти на агробіологічному факультеті!!!

31 серпня 2018 року

 

Відбулися урочистості з нагоди посвяти в студенти першокурсників агобіологічного факультету. Їх відкрила декан факультету - Оксана Тонха.

Вона привітала всіх присутніх зі святом і побажала студентам здобувати знання, розвиватися, досягти своєї мети, брати активну участь у житті факультету, адже завдяки студентам факультет здобуває перші місця у спортивних змаганнях та інших культурно-масових заходах.

Надалі декан представила першокурсникам їх нових наставників-викладачів і кураторів груп.

Віталій Ільченко, засновник корпорації УКРАВІТ, побажав студентству  успіхів у навчанні, житті і на подальшій робочій ниві.

 

 З музичними привітаннями виступали студенти: Іван Войцехівський, Михайло Марків, Сенчило Анна, Гладка Марина, Данило Карачевський.

 

Почесну місію у урочистому зачитуванні присяги першокурсника було надано кращим студентам: Медушовській Анжеліці і Маліченку Артему.

Оксана Тонха та Віталій Ільченко особисто вручили студентські квитки і залікові книжки найкращим серед найкращих – Богданцю Владиславу, Клименку Артему і Жук Лілії.

З вітальними словами, мудрими настановами і щирими побажаннями до студентів, батьків, колективу факультету і всіх присутніх звернувся завідувач кафедри землеробства та гербології, доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН України  Семен Танчик.

Він згадав, що 44 роки тому так само стояв на місці першокурсника, і закликав студенство залишити по собі гарні спогади про ці молоді роки у чудовому ГОЛОСІЄВІ.  

 

Привітав студенство з святом першокурсника та запросив  до лав офіцерів викладач кафедри військової підготовки, полковник Валерій Черненко.

З вітальни словом від батьків першокурсників виступили Таїсія Терещенко і Михайло Петренко.

Заступник декана з виховної роботи -  Віталій Коваленко - привітав першокурсників з наступаючим святом знань і зачитав вірша про свої студентські роки.

Вдячність за організацією та проведення цього дійства виражаємо голові студентської організації факультету Ближниковій Ксенії і ведучим Любові Панченко та Юрію Домбровському.

 

 

 

 Роман Жила

ст. викл. каф. загальної хімії

 

 

 

 


Загальне фото
група садівників
Агрономи
Агро3
Агро1
Наші ведучі
Вручення студентських квитків і залікових книжок
Агро2
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook