На факультеті інформаційних технологій вручили дипломи бакалаврам та магістрам дослідникам

28 червня 2018 року

     27 червня лави дипломованих ІТ фахівців поповнили випускники факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України. Святкове зібрання розпочалося з вітальних слів декана факультету Глазунової Олени Григорівни, яка подякувала випускникам за ці чотири, а то і всі шість років, проведених разом в аудиторіях, мистецьких заходах, конкурсах, змаганнях, за чудовий фінал навчання, який студенти демонстрували під час захистів дипломних робіт. Від керівництва університету випускників привітала Барановська Оксана Дмитрівна, яка ще й була викладачем у групи студентів кібернетиків.

     Дипломи магістрів отримали 12 випускників освітньо-наукових програм "Наука про дані" та "Прогнозування соціально-економічних процесів". Всі вони вже зараз успішні програмісти, системні адміністратори, дизайнери, веб-розробники, аналітики.

     Випускників привітала і наша випускниця Пенцак Тетяна Олегівна, проектний менеджер компанії Аякс Системс, яка має унікальні розробки охоронних систем, відомих не лише в Україні. Тетяна побажала випускникам постійного самовдосконалення, адже встигнути за розвитком ІТ-індустрії можна лише маючи відповідну мотивацію.
     Заступник декана Клименко Наталія Анатоліївна зовсім не хотіла прощатися з нашими випускниками, а запрошувала продовжити навчання у магістратурі, аспірантурі.

     Нарешті настала черга вручення дипломів випускникам "Економічної кібернетики". Ця група студентів є унікальною на нашому факультеті, адже тут найбільше студентів, які отримали професійні сертифікати Microsoft та , які є справжніми спортивними зірками університету, які не пропустили жодного заходу від конкурсів на кращу пісенну, інтелектуальну, спортивну групу до "Голосіївської весни", марафону пам'яті, днів факультету, студентської республіки... Студент НУБіП - Штанько Ірина, майстер баскетболу Клименко Євгеній, переможниці олімпіади ІТ Universe Харченко Ольга та Стеценко Юлія, талановитий Батечко Богдан, завжди оптимістичні дівчата Ястреба Таня, Духновська Оля, Войтова Руслана. Вітали своїх кібернетиків завідувач кафедри Скрипник Андрій Васильович та куратор Волошина Тетяна Володимирівна.

     Вперше ми запросили на вручення дипломів випускників напрямів підготовки "Комп'ютерна інженерія" та "Програмна інженерія". Це перші наші випуски за цими спеціальностями, тому особливі. Разом ми успішно пройшли акредитацію і маємо результат. Дипломи з відзнакою отримали Артемчук Дмитро, Півторайко Ілля та Голубятніков Андрій. Вітали випускників завідувачі випускових кафедр - комп'ютерних наук - Голуб Белла Львівна, та комп'ютерних систем і мереж - Касаткін Дмитро Юрійович.

     Майже 50 випускників напряму "Комп'ютерні науки" отримували дипломи з рук заступника декана та одночасно куратора Ткаченка Олексія Миколайовича. Диплом з відзнакою отримав кращий медійник факультету Петлицький Андрій, краща староста Інна Саєнко, кращий актор Литвин Віктор, найбільш відповідальний студент Терехов Іван, креативні Данильченко Тарас та Маркевич Юрій. Привітала своїх студентів і куратор групи скорочено голови терміну - Саяпіна Таісія Петрівна.

 

 

    Студентська організація факультету підготувала для випускників пісенні та танцювальні подарунки, а завершили свято піснею "Все красиво", яка вже стала для студентства факультету візитною карткою. Ми намагаємося робити все навколо нас красивим!!!


Олена Глазунова


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook