На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся випуск бакалаврів та магістрів-дослідників

27 червня 2018 року

      27 червня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулося вручення дипломів випускникам бакалаврату та магістратури. 25 магістрів-дослідників та 143 бакалаври, що навчалися за спеціальностями «Водні біоресурси та аквакультура» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» отримали сьогодні свої путівки у життя.

     З вітальним словом до усіх присутніх звернувся декан факультету Вадим Кондратюк. Він зазначив, що сьогоднішній день – визначний, адже 168 кращих студентів, половина з яких активісти студентського самоврядування, отримають підтвердження своїм знанням і вмінням – диплом НУБіП України.

 

    З вітальним словом до випускників, професорів, викладачів, батьків – всіх, хто своєю працею сприяв поповненню виробництва висококваліфікованими фахівцями у галузі тваринництва та аквакультури, звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Він запевнив випускників, що отримані знання і вміння дозволять знайти кожному своє місце в житті. Він вкотре підтвердив затребуваність фахівців, яких готує університет і факультет. Разом з тим, це величезна відповідальність, додав ректор. Але крім фахових знань, потрібно бути ще й обізнаними із іншими сферами суспільного життя. Відтак вчитися треба завжди – «хочеш жити – вмій навчатись». І без сумніву, кожен присутній сьогодні буде примножувати здобутки нашої 120-річної alma mater. Тож ректор побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому та вручив грамоти 23 активістам та дипломи з відзнакою 18 випускникам.

    До вітання приєднався також голова Державного агентства рибного господарства України Ярослав Бєлов. Серед іншого, побажав випускникам, бути достойними синами і дочками нашої країни та з гордістю нести звання випускника НУБіП України. Принагідно він запросив усіх на роботу у свій підрозділ та додав що багато наших випускників сьогодні вже працюють там і демонструють високі фахові знання. Тож з упевненістю можна сказати, що факультет тваринництва та водних біоресурсів готує висококваліфікованих фахівців, які є конкурентними на ринку праці як у нашій країні, так і за кордоном.

     Потому під бурхливі оплести пройшло вручення дипломів бакалаврів та магістрів-дослідників. З вітальними словами виступили завідувачі кафедр Микола Сахацький, Сергій Рубан та Микола Повозніков. Своїми студентськими спогадами та планами на майбутнє поділились студенти-випускники Ольга Дебела, Галина Островська, Михайло Матвєєв, Аліна Антоненко та Денис Шеремет. Усі вони висловили слова щирої вдячності рідному університету в особі науково-педагогічних працівників та адміністрації факультету. Від присутніх батьків до усіх звернулася мама нашої студентки-активістки і відмінниці Таміла Ніканорова, яка запевнила що дійсно НУБіП України – це найкращий заклад вищої освіти, де готують висококваліфікованих фахівців та закликала усіх бакалаврів продовжувати навчання далі, адже країні потрібні молоді висококваліфіковані громадяни і патріоти своєї держави.

 

 

 

    Підводячи підсумок декан факультету Вадим Кондратюк зазначив, що дуже приємно що наш колектив розвивається, з кожним роком кількість вступників та випускників збільшується і дивлячись на щасливі обличчя, які знаходяться в залі впевнено можна сказати – це найкращі студенти одного з найкращих факультетів нашої країни, які будуватимуть її майбутнє. Завершились урочистості дружнім фото на згадку.

Сергій Грищенко,
заступник декана
факультету тваринництва та водних біоресурсів


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook