Державна аудиторська служба проводить підвищення кваліфікації в НУБіП

25 червня 2018 року

     25 червня 2018 року Національний університет біоресурсів і природокористування України продовжив традицію і став майданчиком для зібрання, обговорення актуальних питань, обміну досвідом та навчання для представників центральних органів виконавчої влади. Сьогодні до нас завітали фахівці і керівники Державної аудиторської служби України.

 

 

     Як зазначила голова служби Лідія Гаврилова, певним символізмом навчального семінару, який проходитиме два дні в НУБіП, є вибір місця його проведення. Адже цього разу підвищувати кваліфікацію, обмінюватися досвідом, навчатися, дискутувати будуть як раз керівники, спеціалісти і аудитори в галузі АПК і природокористування. Приємно, що до роботи семінару долучилися і представники академічної спільноти, які також висловлять своє бачення щодо здійснення контролю над публічними фінансами, підвищать і свій професійний рівень.

 

     Ректор Станіслав Ніколаєнко привітав учасників семінару та презентував освітні і наукові можливості Національного університету біоресурсів і природокористування України, зазначивши, що сьогодні наш виш входить до десятки кращих в Україні, посідає шосту сходинку в рейтингу «ТОП-200 Україна». Висока якість освітнього процесу підтверджується великою кількістю перемог і призових місць на Всеукраїнських студентських олімпіадах. А потужна міжнародна діяльність – маємо 153 угоди про співпрацю з іноземними партнерами – свідчить про визнання університету в Європі і світі.

 

 

 

 

     Семінар розпочав свою роботу, а ми зичимо його учасникам успіху і запрошуємо до співпраці та навчання.

Денис Рудень

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook