Як фахівці Держгеокадастру підвищують кваліфікацію спекотними червневими днями

22 червня 2018 року

     Кожен лектор знайомий з проблемою, коли студенти чи слухачі через багато сторонніх факторів втрачають увагу на заняттях. Це може бути і шум, і некомфортний температурний режим, розмови сусіда за партою та ін. Тому викладач має слідкувати і підтримувати належний рівень уваги, зацікавленості та зосередженості слухачів. Адже, головне – це засвоєння навчального матеріалу.
     Другий тиждень, в ННІ післядипломної освіти проходять підвищення кваліфікації 90 працівників територіальних органів Держгеокадастру зі всієї України. До читання лекцій також залучено чимало викладачів факультету землевпорядкування. Це і декан Тарас Євсюков, завідувачі кафедр Андрій Мартин, Віктор Заяць, Ольга Дорош, доценти Людмила Гунько та Руслан Тихенко та інші.

     Спекотне літо внесло корективи в температурний режим корпусів НУБіП, особливо аудиторій, які виходять на сонячну сторону. Але це не стало перепоною для того, щоб якісно і комфортно організувати навчальну роботу. Адже наш університет має унікальну «родзинку» на базі ННІ лісового та садово-паркового господарства у мальовничому Ботанічному саду НУБіП є облаштований еко-клас. Ось де по-справжньому прохолодно спекотного червневого дня хоче опинитися кожен працівник офісу або держслужби. Саме туди запросив слухачів на свою лекцію декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков. Заняття, а це три пари, пройшли швидко, змістовно та результативно. І фахівці землевпорядної галузі надовго запам’ятають, що нового прочитав їм лектор. А мова йшла про актуальні питання з оцінки земель, про Державний земельний кадастр, про те, як у 2018 році тривають роботи з загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення, що ведуться одночасно на всій території країни за рахунок коштів Держбюджету України.

     Свій фаховий рівень підвищували багато випускників минулих років Олексій Матвійчук, Ольга Міняйло, Михайло Стойчик. Останній був дуже вражений, сказав, що хоч і завершив навчання минулого року і ще не забув яким воно було, проте десь у грудях приємно защиміло і згадались студентські роки.

     Отож, в нашому університеті найсприятливіші умови для навчання, саме тому майбутні вступники залюбки обирають НУБіП.

Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook