Кафедра менеджменту продовжує активну співпрацю з Варшавським університетом наук про життя

13 червня 2018 року

    Протягом 3-9 червня 2018 року професор кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська проходила наукове стажування за програмою мобільності Erasmus+ у Варшавському університеті наук про життя (Warsaw University of Life Sciences - SGGW). Згідно програми стажування були проведені заняття зі студентами економічного факультету.

     Тетяна Балановська разом із доцентами кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського Ольгою Гогулею та Ганною Харченко, які також проходять наукове стажування у Варшавському університеті наук про життя в рамках участі у проекті Польського національного комітету у справах ЮНЕСКО, мали змістовні зустрічі, організовані доктором Агатою Малак–Равліковською. Зокрема, заступник директора Інституту розвитку села та сільського господарства Польської Академії Наук Домініка Мільчарек-Анджієвська та науковий співробітник відділу економічного моделювання Віталій Крупін ознайомили викладачів кафедри з діяльністю установи та окреслили можливі напрями співпраці.

     Науковий співробітник Інституту аграрної та харчової економіки - Національного науково-дослідного інституту (IAFE-NRI) Мирослава Терещук розповіла про основні напрями роботи інституту. Цікавою була інформація про наукові видання установи та можливості публікацій в них.

     Під час зустрічі із завідувачем кафедри економіки та організації підприємств Варшавського університету наук про життя професором Генріком Руновські обговорювались питання підготовки фахівців та проведення наукових досліджень.

     Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського факультету аграрного менеджменту разом з деканом економічного факультету НУБіП України Анатолієм Дібровою також взяли участь у Міжнародній науковій конференції «Економічні науки для агробізнесу та сільської місцевості», присвяченій 65-річчю факультету економічних наук Варшавського університету наук про життя.


Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook