НУБіП України взяв участь у Фестивалі професій на Дніпропетровщині

20 травня 2018 року

На запрошення Інтелектуального центру Громадської організації "Берегиня", делегація НУБіП України 17-18 травня відвідала Дніпропетровщину. У місті Покров (колишній Орджонікідзе) 17 травня представники НУБіП взяли участь у ІІ щорічному фестивалі професій. Перед учнями 10-11 класів шкіл міста Покров та району було презентовано Національний університет біоресурсів і природокористування України, перелік спеціальностей та переваги навчання.


Наш університет був єдиний навчальний заклад з міста Києва, а також були присутні заклади вищої освіти із Харкова, Дніпра, Кривого Рогу, Нікополя.


Школярі проявляли підвищений інтерес до НУБіПу. З презентацією про університет виступив доктор с.-г. наук, професор Віктор Забалуєв.


Начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Дмитро Мотринчук спілкувався з учнями шкіл та розповідав про університет.

Студенти 3 курсу факультету аграрного менеджменту Юлія Рибачук та Вікторія Чехівська розповідали учням про навчання та студентське життя в університеті зі сторони студентства.


18 травня аналогічний захід відбувся у м.Нікополь на базі Нікопольської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 де були присутні учні інших шкіл Нікополя. Предтавники НУБіП виступили перед учнями, їм було роздано інформаційні матеріали, та запрошено на навчання до нашого університету.

 

Надіємось на майбутню співпрацю у профорієнтаційних заходах Інтелектуального центру, з яким розпочато підписання угоди про співпрацю.

Висловлюємо подяку організаторам Фестилювалю професій, зокрема Людмилі Носевич, керівнику Інтелектуального центру при Громадській організації "Берегиня" за теплий прийом, відмінну організацію заходу та екскурсію містом Покров.


Начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи
Дмитро Мотринчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook