Михайло Сподоба та команда студентів-енергетиків – переможці ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з електроенергетики, електротехніки та електромеханіки!

20 травня 2018 року

     17-18 травня 2018 року на базі Львівського національного аграрного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» («Енергетика сільськогосподарського виробництва») для студентів освітніх ступенів бакалавр та магістр.

     Участь в олімпіаді взяли 68 студентів, які презентували команди з 12 закладів вищої освіти. Національний університет біоресурсів і природокористування України представила команда студентів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у складі: ОС бакалавр – Світлана Бурлака, Максим Василенко, Олександр Лагун та Євгеній Чепурний; ОС магістр – Ярина Івченко, Владислав Величко, Станіслав Ковальчук та Михайло Сподоба. Безпосередню підготовку студентів до участі в олімпіаді проводили професор Леонід Червінський, доцент Олександр Синявський (кафедра електроприводу та електротехнологій ім. проф. С.П. Бондаренка), доцент кафедри електричних машин і експлуатації електрообладнання Іван Радько.

     ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» проходив у два тури. У першому турі учасники олімпіади вирішували практичні завдання, які показали їх здатність нестандартно підходити до вирішення задач енергозабезпечення та впровадження енергозберігаючих заходів. В другому турі студенти проходили комп’ютерне тестування на знання фахових дисциплін. Студенти нашого університету успішно пройшли два тури олімпіади та набрали високі бали.

     У підсумку, за рішенням журі, магістр ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Михайло Сподоба виборов І місце, а команда НУБіП України отримала І місце в загальнокомандному заліку.

  

Вітаємо команду ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з перемогою та бажаємо нових звершень!

Семен Волошин,
заступник директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook