Акредитаційна експертиза напряму підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» завершилась

18 травня 2018 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 492-л від 23.04.2018 року з 16 травня по 18 травня 2018 року на факультеті інформаційних технологій працювала експертна комісія з метою проведення первинної акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія».

     Експертну комісію очолював Хаханов Володимир Іванович – професор кафедри автоматизації проектування обчислювальної техніки Харківського національного університету радіоелектроніки, д.т.н., професор. В комісії працював Цвіркун Леонід Іванович – заступник завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерних систем Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет», к.т.н., професор.

     Під час проведення експертизи члени комісії ознайомилися з навчально-методичним, матеріально-технічним, інформаційним забезпеченням організації навчального процесу за напрямом підготовки «Комп’ютерна інженерія», оцінили якісні параметри підготовки студентів скороченого терміну навчання, познайомилися з результатами їх проектних робіт. Крім того, професор Хаханов В.І. прочитав лекцію для студентів і викладачів факультету інформаційних технологій на тему «How to learn computing».

     Члени комісії зустрілися з ректором університету С.М. Ніколаєнком та обговорили результати експертизи.

     За результатами роботи експертною комісією підписано позитивний експертний висновок акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів за напрямом підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» у НУБіП України, який додається:

Висновок акредитаційної експертизи 

Глазунова О.Г.,
декан факультету інформаційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook