КАФЕДРА ПЕДАГОГІКИ: СТАВИМО АМБІТНІ ЦІЛІ І ДОСЯГАЄМО ЛІДЕРСТВА

14 травня 2018 року

Одним із вагомих критеріїв при виборі абітурієнтом навчального закладу та спеціальності є якість надання освітніх послуг. Про високу якість професійної підготовки свідчить те, що тільки у цьому навчальному році вихованці кафедри педагогіки Гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України здобули три призові місця на олімпіадах та конкурсах всеукраїнського рівня.

Першою «ластівкою», яка принесла у скарбничку університету диплом другого ступеня стала студентка Гуманітарно-педагогічного факультету Марина Бондаренко, яка взяла участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Професійна освіта», що відбувся у квітні в Українській інженерно-педагогічній академії (м. Харків).

 

18-20 квітня в Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із навчальної дисципліни «Педагогіка», учасниця якого, студентка Гуманітарно-педагогічного факультету Ірина Ткаченко, виборола ІІІ місце і привезла до університету переможний диплом.

 

Третьою у боротьбу за високі нагороди включилася студентка магістратури Гуманітарно-педагогічного факультету Олександра Тверезовська, яка взяла участь у Всеукраїнському конкурсі наукових студентських робіт і завоювала ІІІ призове місце.

 

На початку травня в НУБіП України пройшов VII Фестиваль студентської науки, у якому взяли участь члени гуртка кафедри педагогіки «Педагогіка і сьогодення». Гурток, керівником якого є професор Вікторія Кручек, а старостою Олександра Тверезовська виборов 4 місце серед наукових студентських гуртків університету.

Гуманітарно-педагогічний факультет і кафедра педагогіки гордяться своїми випускниками, серед яких не тільки учасники і переможці різноманітних змагань, конкурсів та олімпіад, а й знані вчені, кандидати і доктори наук, старші викладачі, доценти та професори, державні діячі. Це Ніколаєнко Станіслав Миколайович, Головчук Андрій Федорович, Косенко Іван Семенович, Іващенко Олександр Олексійович, Щербак Ольга Іванівна, Лукач Василь Степанович, Дмитришин Василь Федорович, Каленська Світлана Михайлівна, Буцик Ігор Михайлович, Рудик Ярослав Михайлович, Наконечна Ольга Володимирівна, Вовковінська Юлія, Балагура Богдан, Садварі Юрій Юрійович, Краснюк Василь Миколайович, Гнатів Наталія, Прохорчук Олександр Михайлович, Васильківський Ілля Павлович, Варивода Наталія та багато інших.

 

Якщо Ви хочете приєднатися до нашого дружного колективу, стати одним із нас, у Вас є така можливість. Кафедра педагогіки запрошує на навчання за спеціальністю «Професійна освіта». Чому саме «Професійна освіта?», запитаєте Ви. Перевагами навчання за вказаною спеціальністю є те, що Ви отримаєте якісні освітні послуги, так як будете навчатися в одному з найкращих університетів України. Спеціальність «Професійна освіта» визначена пріоритетною Міністерством освіти і науки України. А це означає - наявність великої кількості місць для навчання за державним замовленням. Якщо Ви - випускник школи, гімназії чи ліцею, то, крім педагогічної освіти, отримаєте ще й додаткову виробничу спеціалізацію (технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства). Випускники коледжів і технікумів продовжуватимуть поглиблювати свій попередній фах. А це подвоює можливості для працевлаштування та отримання високої зарплатні. Під час навчання кожен охочий зможе пройти закордонне стажування чи виробничу практику у кращих вітчизняних та іноземних вишах і підприємствах. Якщо обираєте «Професійну освіту», маєте можливість паралельно навчатися в Поморській академії у Слупську (Польща), а по завершенню отримати «подвійний диплом»: один - НУБіП, а інший - університету-партнера.

Під час навчання за спеціальністю «Професійна освіта» на Вас чекають тренінгові заняття, творчі майстерні, максимум практики, екскурсії на виробництво, вивчення фахових предметів іноземною мовою та активне студентське життя. Свій досвід і знання Вам будуть передавати професор кафедри педагогіки і ректор університету, міністр освіти і науки України 2005-2007 років С.М. Ніколаєнко, 8 докторів наук кафедри, провідні педагоги, громадські та політичні діячі, зарубіжні професори, успішні представники агробізнесу. Ви матимете можливість слухати лекції провідних науковців, зустрічатись з відомими особистостями. Ви отримаєте диплом бакалавра державного зразка та широкі можливості для працевлаштування. У Вас буде можливість продовжити своє навчання в магістратурі та аспірантурі. Ви зможете пройти підготовку на військовій кафедрі університету за програмою офіцера запасу.

Ви матимете можливість проявити себе у науковій роботі, спорті, розвинути свої таланти у різноманітних творчих колективах університету. До Ваших послуг капітально відремонтовані та облаштовані об’єкти університету, бібліотеки, їдальні, гуртожитки, навчальні корпуси, спортивна база, спортивно-оздоровчий табір на березі Чорного моря…

Здобуті знання та вміння дозволять Вам працювати: у системі управління освітою, зокрема, Міністерстві освіти і науки України, районних та обласних відділах освіти; на підприємствах та організаціях з виробництва, зберігання та переробки продукції сільського господарства; у науково-дослідних закладах, консультаційних центрах; в юридичних установах із надання експертних послуг; коучерами та тренерами з надання освітніх послуг; започаткувати власну справу у сфері освіти чи агропромислового виробництва.

З умовами вступу на навчання Ви можете ознайомитися за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/6180/11

Чекаємо на тебе!

Твій вибір – твоя дорога, НУБіП – твоя перемога!

Маценко Леся Миколаївна,
доцент кафедри педагогіки

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook