Фестиваль студентської науки – 2018

3 травня 2018, 16:20

 3 травня 2018 року Фестиваль студентської науки в НУБіП України відкрили факультет конструювання та дизайну, механіко-технологічний та факультет інформаційних технологій. Цей захід спрямований на розвиток студентської наукової та інноваційної діяльності, залучення активної молоді до роботи у студентських наукових гуртках, а також пропаганду досягнень техніки, науки та інноваційних технологій у студентському середовищі.

На першому етапі фестивалю були заслухані звіти старост студентських наукових гуртків, які функціонують на цих факультетах. Відкриваючі захід члени комісії із числа представників вказаних факультетів, а також ради аспірантів і студентського наукового клубу, привітали учасників Фестивалю та побажали їм нових наукових досягнень.

У доповідях по звітам старости відобразили основні наукові досягнення гуртків та вказали стратегії їх розвитку.

Обговоривши звіти, комісія визначила кращі наукові студентські гуртки. Перше місце на факультеті конструювання та дизайну виборов гурток «Динаміка машин» (староста гуртка – Руслан Кульпін, наукові керівники – д.т.н., проф. В.С. Ловейкін та д.т.н., доц. Ю.О. Ромасевич). Члени гуртка активно виступали у всеукраїнських наукових конкурсах та олімпіадах, виборовши загалом 4 призові місця.

Побажаємо переможцям і всім учасниках Фестивалю студентської науки успіхів, нових цікавих наукових ідей і не зупинятись на досягнутому.

 

Заступник декана

Юрій Ромасевич

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook