Секція ІV Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Стан і перспективи розвитку сучасної ветеринарної медицини» провела своє зібрання у стінах ветеринарного факультету

2 травня 2018, 11:35

Конференція молодих вчених проводиться вже вчетверте. Метою її є підвищення ефективності, якості наукових досліджень молодих вчених, обговорення актуальних проблем агропромислової та природоохоронної галузей та сприяння впровадженню результатів дослідницької роботи у виробництво.
25-27 квітня 2018 року, за наказом ректора, в стінах нашого університету пройшла IV Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Актуальні проблеми наук про життя і природокористування». Участь у пленарному засіданні, яке відбулось 26 квітня 2018, прийняли голова РМВ НДІ здоров’я тварин Наталія Друзь та секретар Ради Валерія Юстинюк.
Відкрив конференцію з вітальним словом проректор НУБіП України з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович. Про тенденції аграрної політики України і ЄС та роль молодих вчених розповів Фолькер Зассе (керівник двостороннього коопераційного проекту «Німецько-український діалог»), а про наукові досягнення молодих вчених НУБіП України доповіла Марина Галат.

Робота конференції по секціях продовжилася 27 квітня 2018. Засідання секції факультету ветеринарної медицини «Стан і перспективи розвитку сучасної ветеринарної медицини» відбулося в 12 навчальному корпусі з самого ранку. Серед 11 секцій, наша секція мала найбільше наукових робіт молодих вчених, аспірантів та студентів факультету.
До складу президії входили голова РМВ НДІ здоров’я тварин Наталія Друзь, секретар ради Валерія Юстинюк та відповідальний за інноваційну роботу молодих вчених факультету Вадим Климчук.

Із поміж заслуханих робіт жваву дискусію викликала цікава доповідь на тему: «Мікроскопічні зміни в печінці й нирках котів за інфекційного перитоніту» Двойнос Дар’ї Ярославівни. Вадим Климчук, як представник Ради молодих вчених НДІ здоров’я тварин, розповів про «Роль молоді в сучасній науці».


Президія високо оцінила роботи доповідаючих та наголосила на цінності проведених досліджень молодими фахівцями.

Голова РМВ НДІ ЗТ Наталія Друзь

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook