ПОСАДИ ДЕРЕВО ЛЮБОВІ ЗАРАДИ ЩАСТЯ І ДОБРА!

26 квітня 2018 року
с. Пшеничне Київської обл.

20 квітня 2018 року в середній школі с. Пшеничне, Васильківського району, Київської області вперше був започаткований захід під цікавою назвою – «Посади дерево любові заради щастя і добра». Він був присвячений випуску одинадцятикласників та їх професійній орієнтації щодо подальшого вступу у вищі навчальні заклади.

Із вступним словом виступив директор школи Попов Олександр Миколайович, який акцентував увагу на правильний вибір професії випускниками.

 

Класний керівник одинадцятого класу Лариса Кузьмівна виступила із побажанням щодо успішного подальшого навчання випускників та щасливого життя загалом.

 

Заступник декана факультету захисту рослин, біотехнології та екології Людмила Ющенко ознайомила школярів з правилами вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України, закцентувавши  увагу на спеціальність «Захист і карантин рослин».

Провідний науковий співробітник кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин Сергій Вигера запропонував кожного року проводити такий захід, на якому випускники висаджують свої деревця, залишивши собі і школі пам’ять про навчання шляхом догляду за рослинами та подарував школі малопоширені види деревних рослин.

Всі випускники із задоволенням висадили унікальні види дерев з підвищеною стійкістю до біотичних та абіотичних чинників. Владислав Федотов, Максим Антал, Богдан Пивоваров висадили мясочервоні каштани, Богдана Уляніцька посадила каштан павію. Анна Венгрус - гінго дволопатеве, Алла Рудь – півонію деревовидну, а Євгенія Новіцька – тис. Класний керівник висадила три дуба червоні.

Хай ростуть на радість всім!

 

Л.Ющенко

заступник декана

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook