Профорієнтація в Музичанській загальноосвітній школі

20 квітня 2018 року
Київська область, Києво-Святошинський район, с. Музичі

Доцент кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Олег Дроздівський 20 квтіня 2018 року відвідав Музичанську загальноосвітню школу Києво-Святошинського району Київської області. Ознайомитися з інформаціює про Національний університет біоресурсів і природокористування України прийшли учні 9-11 класів. Зі слів керівництва школи, багато випускників школи закінчили в минулому і навчаються тепер в нашому університеті, зокрема і на факультеті землевпорядкування.

Учням розповіли про навчальний процес факультету землевпорядкування та освітянську діяльність його кафедр. Особливу увагу приділено діяльності кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі. Зокрема, детально розповіли про: напрями підготовки фахівців з геоінформаційних систем і технологій та технологій дистанційного зондування Землі, наукову та інноваційну діяльність, матеірально-технічне забезпечення кафедри та  інше.

Учням 11 класу повідомили про правила вступу в 2018 році. Учням 9-10 класів - про нову спеціальнсть "Науки про землю", яку кафедра планує відкрити в 2019 році; про підготовчі курси та учнівські олімпіади до вступу в НУБіП.

доцент кафедри

А.А. Москаленко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook