Агробіологічний факультет лауреат ІІІ ступеня у "Голосіївській весні"

22 квітня 2018 року

Таким є вердикт журі після обговорення усіх творчих програм факультетів та ННІ Національного університету біоресурсів і природокористування України на ХХХVII Міжнародному фестивалі художньої творчості «Голосіївська весна – 2018». А журі, як і фестиваль, було міжнародним та високопрофесійним. До нього увійшли:

  • викладач методист, відмінник освіти України, заслужений працівник культури Людмила Єрмольченко;
  • директор благодійної організації «Благодійний фонд «Обрії», директор Відкритого всеукраїнського конкурсу класичної музики «Обрії класики», директор Міжнародного конкурсу естрадної пісні «Європа молода» Оксана Калініченко;
  • хореограф-постановник, керівник хореографічного ансамблю «Овація» Олена Маньковська;
  • актриса, режисер, теле- і радіоведуча Наталія Нагрудна;
  • продюсер, організатор телевізійних шоу-проектів Михайло Федорин;
  • викладач-волонтер Марія Кшєнджек-Замлєвска (Польща);
  • хореограф, режисер, актриса театру «Антверприза» Тетяна Бояр (Бельгія);
  • лауреат міжнародних конкурсів, хореограф, керівник зразкового ансамблю «Марачанка» Валентина Швайко (Білорусь);
  • лауреат міжнародних конкурсів, режисер, співачка, керівник фольклорного ансамблю «Спадчина» Ірина Мінєц (Білорусь).

     На обговоренні програм усі члени журі відзначали, що наш фестиваль – справжня криниця талантів, феєричне дійство, якого вони не бачать ніде, окрім нашого університету. Особливо вражені феєрією свята іноземні гості, для яких, як сказали вони, буде за честь, радість і гордість поділитися у своїх країнах тим, що були запрошені на фестиваль високого рівня, чудової організації і теплого прийому. «З кожного відрядження хочу пошвидше додому, – говорить Ірина Мінєц, – від вас їхати не хочеться. Побільше б таких прогам!». А на очі Тетяни Бояр в аеропорту наверталися сльози: «Я б хотіла, щоб така щирість, емоційність, професіоналізм і захоплення улюбленою справою полонила і мій Антвер! Обов’язково приїду ще і привезу не просто диск із програмою свого колективу, а цілий колектив, бо розповім їм про ваше Голосієво». Марія Кшєнджек-Замлєвска у Києві не один місяць, приїжджає із Польщі не вперше, та вперше, як каже, побачила, як можна за 45 хвилин представити і свою культуру, і в чужу поринути, і все це ще й театралізувати!

     Але знаю, читаєте ви це повідомлення, аби знайти, хто ж став переможцем «Голосіївки». У цьому журі було одностайним, тому прийняло таке рішення:

  • лауреатами 3-го ступеня стали студенти факультету ветеринарної медицини, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та агробіологічного факультету;

  • дипломи 2-го ступеня отримають творчі команди механіко-технологічного факультету та факультету тваринництва і водних біоресурсів.

І місце виборола команда гуманітарно-педагогічного факультету.


Гран-прі фестивалю – у факультету аграрного менеджменту!

     Вітаємо переможців і чекаємо усіх на врученні цих та багатьох інших нагород на гала-концерті фестивалю, який відбудеться 25 квітня о 16 годині в актовій залі навчального корпусу № 3.

За матеріалами Ірини Майданюк

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook