Факультет аграрного менеджменту гостинно привітав абітурієнтів 2018 року вступу!

11 квітня 2018 року
Факультет аграрного менеджменту

11 квітня 2018 року факультет аграрного менеджменту вдруге гостинно відчинив свої двері для майбутніх вступників, їх батьків та гостей.
Зустріч розпочав декан Анатолій Остапчук, який привітав гостей у стінах факультету аграрного менеджменту НУБіП України, подякував за візит, побажав успішно скласти ЗНО та реалізувати свої мрії.


Доповідач розповів про структуру факультету, особливості навчальних планів, здобуття спеціальностей, формування професійних компетенцій студентів, участь в олімпіадах та можливість практичного навчання за кордоном.
Увагу гостей привернула інформація про гармонізацію навчальних планів з університетами-партнерами, мобільність викладачів та студентів факультету, гостьові лекції відомих професорів, а також можливість проходження військової підготовки.


Великий інтерес викликала культурна та спортивна історія факультету, його перемоги та досягнення, а також можливість брати участь у різноманітних святах, фестивалях, квестах. Розташування студмістечка в мальовничій зоні столиці сприяє моральному, фізичному і духовному зростанню молоді.
Факультет гордиться своїми випускниками, серед яких народні депутати, успішні бізнесмени, менеджери провідних компаній і громадських об’єднань, а географія працевлаштування охоплює всю Україну.
Ключові моменти вступної кампанії 2018 було висвітлені в доповіді відповідального секретаря приймальної комісії Віктора Шевчука, який окреслив основні кроки для абітурієнтів і зазначив, що в приймальній комісії щодня «День відкритих дверей».


Керівник міжнародних програм факультету Олена Ковтун привітала гостей і розповіла про можливості отримання європейської освіти на факультеті аграрного менеджменту, який має міжнародне визнання та сертифікати з міжнародної акредитації освітніх програм.
Цікавими для абітурієнтів були виступи завідувачів кафедр професора Валерія Галушка, професора Лідії Шинкарук, професора Ярослави Ларіної, професора Василя Горьового та професора Миколи Талавирі, які розповіли про професійні компетенції менеджерів і маркетологів та про їх перспективи на ринку праці.

Голова студентської організації ФАМ Анна Кравчук поділилась з присутніми особливостями студентського життя, можливостями для навчання та відпочинку.

Гостей факультету привітав студент спеціальності «Маркетинг» Данило Карачевський, який є учасником «Голосу країни 8» і яскравим прикладом того, як оптимальне поєднання навчання та улюбленого хоббі допомагає досягати творчих висот.
Декан Анатолій Остапчук ще раз подякував гостям за візит і запросив приєднатися до спільноти студентів ФАМ.
Деканат факультету аграрного менеджменту висловлює щиру вдячність за сприяння та активну участь і професіоналізм:

- Раді роботодавців факультету аграрного менеджменту

- Ігорю Черногоду, голові Миронівської РДА Київської області

- Світлані Кроп, заступнику директора Еколого-природничого ліцею №116 м.Києва

- Світлані Олексіївні Панько, директору школи №166 м.Києва

- Володимиру Миколайовичу Мельниченку, директору НВК №30 "ЕКОНАД" м.Києва

- Корнієнку Олександру Григоровичу, директору Миронівської школи №3

- Володимиру Миколайовичу Бойко, директору Узинської школи №1 

- всім організаторам Дня відкритих дверей на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України!

Наступний День відкритих дверей на факультету аграрного менеджменту відбудеться 19 квітня 2018р. Тож у Вас ще є можливість долучитись!

 

Ольга Костюк, доцент кафедри адміністративного

менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook