Долучаймося до акції гуманітарно-педагогічного факультету «Подаруй дитині усмішку» до Великодня!

4 березня 2018, 17:20
Корпус №3, ауд. 125

     Коли приходить весна в Україну, пробуджується і воскресає природа, відроджується життя і починаються Великодні свята. Великдень – це сімейне свято, яке наповнене весною, надією і добротою. Та, на жаль, не вся малеча має змогу святкувати Великдень у сімейному колі. Багато дітей зараз перебуває на стаціонарному лікуванні, борючись із важкими хворобами.

     Гуманітарно-педагогічний факультет не вперше проводить благодійну акцію, метою якої є підтримка дітей з дитячих будинків, дитячих відділень лікарень… Організатори розуміють, що подарунок не допоможе вирішити проблеми  дітей, які потребують допомоги, проте ця вияв нашої доброти та милосердя.

     Із нагоди наближення Великодніх Свят студенти та викладачі гуманітарно-педагогічного факультету пропонують усім охочим долучитися до благодійної акції, подарувавши дітям з дитячого відділення Київського міського клінічного онкологічного центру канцтовари, розвивальні ігри, книжки, розмальовки, іграшки. На сьогодні у відділенні – близько 60 дітей - віком від місяця до 17 років.

     Сподіваємося, що подарунки, малюнки, писанки, як потужне джерело позитивної енергії разом із щиросердечними побажаннями на швидке одужання та отриманими у відповідь усмішками, допоможуть дітям подолати хвороби та повернутися в тепле коло своїх родин.

 

    Давайте разом долучимося до акції добра й милосердя, спробуймо подарувати дітям усмішку, незабутнє свято Весни, підтримаймо їхню віру в добро та казку.

Іграшки, канцтовари, писанки, малюнки приносити до 4 квітня

у 125 ауд. 3-го корпусу.


 

Деканат факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook